Snel op kunnen halen en vriendelijke service

Op zaterdag besteld en op maandag ons raamzeil opgehaald. Ter plekke nog advies gevraagd en extra lijm gekocht. Bijzonder vriendelijk geholpen en onze boot is weer voorzien van een helder en waterdicht voorraam

Product voldoet aan de verwachtingen.

Doek is gemakkelijk te plaatsen met zuignappen. De zandkleurige uitvoering is doeltreffend en heeft nog een degelijke lichtinval.

Goede kwaliteit snelle levering

Groot assortiment , snelle levering en prima kwaliteit!

Goed i

Kwaliteit!

Kwaliteit over de ganse lijn!

klasse

precies wat ik beoogde te kopen volledig aan de verwachtingen voldaan

Uitmuntend

prima kwaliteit van transparant pvc

Reageert snel voor bijkomende info over de verzendingsopties. Veel keuze in zeilen en folies, scherpe prijzen. Een aanrader.

Zeer degelijk materiaal en correcte afhandeling.

Mooi en degelijk materiaal waaruit het schaduwdoek opgebouwd is. De levering is conform de bestelling nl. correct.

Mooi stevig schaduw doek

5x5x7 doek Het is smaller dan ik had verwacht , had een grotere oppervlakte verwacht. Goede kwaliteit loopt alleen veel spitser toe dan verwacht.

Snel en correct

Overzichtelijk aanbod met alle informatie

Goede producten, snelle levering

Het tentelastiek is prima. Ben tevreden!

Eerste bestelling

Artikelen zoals beschreven en snel bekomen.

Goed product

Fijne afhandeling Opgehaald op locatie Aardige vriendelijke kerel Zeker aan te bevelen

Uitstekende kwaliteit, zeer stevig (650gr), mooi verpakt.

Zeer behulpzaam naar het zoeken van oplossing voor mijn probleem. Dank u vriendelijk, groeten Patrick.

Snelle levering en prima product

Bestelling ging zeer eenvoudig en het raamfolie werd keurig geleverd

Tevreden van het product van wat er beloofd wordt.

Snelle levering. Goed product

Bestelling was na 2 dagen binnen

Product is goed en duidelijk omschreven

Product 70 T is goed omschreven en voldoet aan de verwachtingen. Achteraf nog een duidelijk instructie uitleg gekregen top service.

Goed.

Snelle service , makkelijk te bestellen alleen jammer dat het niet paste

Screendoek krult om

Screendoek met ogen en zuignappen gekocht. Nu krult het screendoek om. Dus krijg je kieren aan de zijkanten. Een zoom er in helpt ook niet. Dus voor screens voor de ramen werkt het niet 100%.

snelle en vlotte levering

Snelle en vlotte levering alleen de fout van het bezorgen zat bij Post- nl ze hadden het op een afhaal punt bezorgd en geen bericht achter gelaten zodoende hadden wij het pas 5 dagen later in ons bezit maar daar kunnen jullie niks aan doen al met al is het toch goed gekomen !!!!

Mooi zonnedoek met zeer stevige ophangpunten

Na eerdere ervaringen met zonnedoeken, waarvan telkens bij sterkere wind een of meer ophanglussen afscheurden, hebben we eerst telefonisch informatie over het doek van afdekzeilwinkel.nl gevraagd. De vriendelijke medewerker kon onze vragen goed beantwoorden, het doek voldoet aan onze verwachtingen en levering was snel en verzorgd.

Komen afspraken na en op tijd geleverd

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT