Dag ervoor besteld de volgende dag geleverd!

Goed produkt uitstekende service

Bestelling ligt binnen 1 dag klaar. Afhaalservice goed geregeld. Kortom top!

Afwachten.

Na het zeil geplaatst te hebben blijkt er een plekje van 2mm doorschijnend te zijn i.p.v. grijs. Na 1 week in de regen beginnen er donkere strepen in te ontstaan en vlekken. Gecontroleerd of er vuil of water op is blijven staan maar dit is niet het geval. Mooi zijl verder. Keurig gemaakt. Geen reden tot klagen. Wachten af hoe het zich verder houdt.

perfect juist wat ik wilde en snel geleverd. John

I

Goede service, tevreden klant

Goede service. Nadat we maar één van de twee zeilen die we besteld hadden ontvingen, werden we vlot en correct geholpen door de afdekzeil winkel en werd ons gauw een nieuwe toegestuurd. De zeilen doen momenteel ook nog goed hun werk.

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten

prima prijs en snelle levering

goed bevallen

Gggggbbhh

Hhh

Goede kwaliteit

correct geleverd

naar volle tevredenheid

Snelle levering. Prima after sales service

Verkeerd ontvangen bestelling. Tijdens telefonisch contact met Paul is de juiste bestelling nog dezelfde dag opgestuurd. Klasse.

Goede service, bedankt!

Zeer goede ervaring. Top!

Snel en coorect order uitgevoerd.

Vuplex besteld ging eenvoudig en de order is snel verwerkt en uitgevoerd.

Blij met de zeilklemmen

Zeilklemmen zijn helemaal naar tevredenheid. Zijn al bevestigd aan een schaduwdoek en hangt stevig.

Goede snelle bezorging, duidelijke website.

Pakketje is snel en goed bezorgd en een goede track en tracé

goed en snel

goede kwaliteit , snel geleverd en netjes verpakt aangeleverd

Snelle levering..., goed product!

Voldoet volledig aan de verwachting.

Vlotte levering

Snelle en correcte levering

Bestelling snel en correct gebeurt, voor herhaling vatbaar.

Top kwaliteit

Bestellen ging gemakkelijk,en presies de hoogte en de lengte(naar ik dacht 6 meter) wat een oen ik was veel te kort,blijkbaar is mijn balkon toch langer,maar goed bij binnenkomst wat het pakketje goed verpakt,geen schade of andere dingen aan het zijl/doek,helaas zaten er geen tieraps,of touw bij om het doek aan mijn balkon te binden,al is dat een kleinigheid,de kwaliteit is top voor het geld en hopelijk blijft het nog lang de kwaliteit die het is in de regen en de zon en andere weersomstandigheden. ps:meet goed de lengte en hoogte op als je een doek zoals deze besteld bij afdekzeilwinkel.nl

Razendsnel geleverd.

Toeval of niet i.v.m. met de bezorgdiensten van tegenwoordig. Razendsnel geleverd en zeer netjes verpakt. Fijne dag iedereen. Danny

Produkt levering en gebruik perfect

Zeer klantvriendelijk!!

Goed advies van klantenservice. Na uitblijven Postnl bezorging, is er zonder enig probleem door afdekzeilwinkel een nieuw pakket gestuurd Echt Top geregeld.

Prima product snelle levering

Ik ben gewoon tevreden.