Makkelijk besteld snel geleverd

Goede beschrijving op de website dit hielp mij met wat ik moest bestellen

zeer tevreden

geleverd volgens afspraak. ook per telefoon vriendelijk geholpen op mijn vragen, dit bedrijf zet ik bij mijn favorieten

Kwaliteit en snelle levering voor een goede prijs.

Wat ik besteld heb is ook geleverd en daarbij een duidelijke gebruiksaanwijzing voor het lijmen.

Goede prijs en kwaliteit

Tevreden

alles volgens afspraak geleverd

Ik beveel dit aan als winkel

Goede kwaliteit en goede en snelle service

Goed geregeld

Vlot. Snel. Precies gekregen wat ik wou. Kortom; Ik ben een tevreden klant

Na 1x gebruikt gingen gescheurd

Ik had het zeil straks aan getrokken zodat hij op zen plek zat. Hellaas zag ik na gebruik dat er al scheurtjes in dommige ringen zaten.

snel en goed materiaal

snel en goed materiaal

Ik had een stuk screendoek besteld. Doek werd snel geleverd. Ik had maar 1 meter besteld maar deze was riant gemeten. Erg blij met het doek!

Prima service, snelle levering

heel goed

snelle service, ook op mijn aanvullende mail die ik direct na het plaatsen van de bestelling verzond. Snel en correct verzonden, en het materiaal (screendoek voor buiten)was inderdaad goed te verwerken met de bijgeleverde stans voor de zeilringen. Last but not least: het scheelt enorm in warmte binnen. Het zoeken op de website voor dit artikel en toebehoren was wat lastig in mijn ogen, en kan wat mij betreft qua logica nog eens onder de loep worden genomen.

Fijne en professionele winkel!

Mijn vraag over de aanschaf van een passend kuipzeil werd goed en serieus opgepakt. Er werd meegedacht over een oplossing en bij extra aanpassingen achteraf op een fijne manier gereageerd!

Anoniem

Goede kwaliteit product en snelle bezorging

Product als omschreven, alles netjes geleverd!

netjes verpakt, tijdig bezorgd

Een probleem voor een weinig webshoppende persoon is dat de meeste email boodschappen van webwinkels (vooral door Microsoft, dus hotmail en Outlook, heb ik begrepen) in de junk folder gegooid worden zodat je ze mist als je niet oplet (ik heb geen andere signalering voor nieuwe mail dan het cijfer achter de folder). Maar ik weet niet of de verzenders daar iets aan kunnen doen.

prima schaduwdoek

Blijft mooi in model.

Zeer veel keuze en snelle levering

Behulpzame medewerkers geven snel een antwoord of voorstel op de vragen

Veel keuze, goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering.

Perfect!!!

Perfect!!!

Heel goed. Prijs , levering , snelheid van bezorgen

snelle levering en goede spullen

11 Oostwijk B

Uden 5406 XT