Snel geen gezeur en een goed product erg goed ingepakt

Prima product met prima levertijd

We zijn erg blij met onze Kindling Cracker. Pakket was snel en zorgvuldig bezorgd. Super!

slecht

mijn bestelling is rechtstreeks naar een afhaalpunt gebracht door UPS ik was de hele dag thuis en mijn ring deurbel heeft ook niets geregistreerd dus die bezorger was te lui om het pakje bij mij af te leveren en is direct naar dat afhaalpunt gereden en mij een bericht gestuurd dat ik niet thuis was heb mijn pakketje nog niet binnen.

Verstand van zaken

Mensen met passie voor gereedschap en verstand van de dingen die ze verkopen. 4 sterren ipv 6 omdat het verzenden met UPS gebeuren en die rijden niet op zaterdag. Dus als je iets op vrijdag bestelt dan moet je tot maandag wachten. Liever met post nl.

Snel geleverd!

Enige minpuntje is dat er overdag geleverd word, mensen werken meestal overdag dus op koopavond of zaterdag je pakketje ophalen kost vrije tijd, avond levering zou handiger zijn

Vandaag besteld en morgen al in huis. Een prachtige jointmaker pro

Prima pro service

Ruime keuze, overzichtelijke website. Snelle levering. Prima producten. Je ziet wat je koopt en je krijgt wat je koopt. Correct!

Professioneel

Snel kompleet en degelijk verpakt

snel en simpel

zoals een webwinkel hoort te werken.

Uitstekende service.

Ik heb een Kreg PRS2100 router table gekocht. Levering in net iets minder dan 24 uur (naar Belgie). Produkt was zeer goed verpakt. Het product zelf is van zeer goede kwaliteit.

Prima advies en na wat aanvullende vragen een prima oplossing gevonden.

Snelle en accurate levering van een bedrijf dat ik nog niet kende.

De geleverde produkten zijn van goede kwaliteit . De UPS-levering was snel en voorspoedig . Ga zo voort! Ben goed tevreden.

Super !

Oppassen voor de verbakking. Was deels open..

Betrouwbare eerlijke service

Eerlijk advies, geen lege verkooppraatjes maar “gewoon” delen van ervaringen en kennis. En eerlijkheid over wat wel en wat niet meteen geleverd kan worden. Veel is op voorraad en dat komt dan ook snel. En over die dingen die levertijd hebben zijn de ook “gewoon” open en eerlijk. Gek eigenlijk dat dat bijzonder is…

Spoedig en duidelijke .Ben erg blij met de nieuwe aankoop.

Snel en goed

Snel en goed

Zijn vriendelijk en proberen te helpen waar het kan.

Snelle levering na bestelling, en bestelling voldeed aan de verwachtingen

Topervaring

Product zoals omschreven en de beste prijs,wat kan je nog meer wensen.Proficiat

Uitstekende feedback, goede service!

Mijn aankoop is erg snel behandeld en kreeg bij elke wijziging een melding wat de status was van mijn bestelling. Goede keuze om UPS te gebruiken als bezorgdienst.

Snelle levering, top tools

Pakket is snel geleverd. Goede prijs en degelijk gereedschap.

Vlug geleverd, heel goed verpakt

Vlug geleverd, heel goed verpakt

prima en snel geleverd

nvt

mooi schaafje voor een nette prijs

heel mooi schaafje naar stanley 271 model. Net zo goed als een Lie Nielsen, maar dan 100 euro goedkoper. Ook heel handig dat het beiteltje vierkant is, waar door deze niet kan gaan draaien, als je wat kracht zet.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!