Goede en snelle service met kwaliteit gereedschap

Een leuke snoepwinkel met veel kwaliteit gereedschap en goede en snelle service. Een aanrader om gereedschap te kopen.

nettjes verpakt en snel geleverd

Levering iets minder snel, maar begrijp vw. corona dat dit moeilijker gaat. verder prima service en aanbod product wat ik bij andere NLe web shops niet kon vinden.

Alles goed

Besteld, snel geleverd, product als omschreven, goede communicatie, goede prijs

zeer tevreden met plafond steunen met een draaggewicht van 60 KG.

Goede communicatie

Topbedrijf

Fantastisch. Zal vaker op jullie site kijken

Fijne en snelle service

Snelle levering en uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Van de verschillende stappen in het proces, van bestellen tot levering word je prima op de hoogte gehouden. De levering was snel en de prijs was goed!

Satisfied

Product as describe Good communication with the store No problem with delivery to Sweden

Bestelling prima afgehandeld

Precies zoals het hoort

Gewoon goed

Correcte prijzen topkwaliteit producten en snelle verzending

super

altijd super bij mij geregeld

Top service!

Erg fijn dat er allemaal gereedschap liefhebbers werken. Na goed advies een aantal zaken aangeschaft. Een daarvan was beschadigd geleverd. Even foto’s gemaild en zonder gedoe werd direct een nieuwe gestuurd. Goede after sales! Die laatste punt zou m.i. te verdienen zijn door over te stappen naar PostNL. Vanuit het perspectief van de ontvanger is dat toch echt een stuk fijner dan UPS...

De winkel zelf top!

De pakketdienst daartegen, zeer slecht, mijn doos lag gewoon over mijn poort gegooid van 2 meter hoog, er is nu wel niks gebroken, maar als er schade zou zijn, wie zou er daar dan weer voor opdraaien

Gewoon geen gezeur

Bij probleemoplossing zijn ze voor uit strevend

Goed verpakt en netjes geleverd

bestelling werd netjes geleverd, goed verpakt. Wel jammer dat er gekozen is voor een bezorger die niet op zaterdag levert.

Snelle levering en goede service

Ik heb lijmtangen besteld en deze werden snel geleverd. Het bestellen en betalen ging zonder problemen en snel. Tevens waren de lijmtangen afgeprijsd dus dat was ook een reden om ze bij gereedschappro te kopen.

Alle bij m'n bestellingen werden de volgende dag geleverd :-)

uitstekende service en zeer goed gereedschap

Koop al jaren met veel plezier hier af en toe gereedschap als veeleisende hobby klusser. Onlangs weer iets besteld en daarbij een verkeerd artikel besteld. Mailtje naar de winkel en dezelfde dag nog een reactie dat het kon worden opgelost, volgende dag geld teruggestort gekregen en kon ik de bestelling afhalen. Zo kan het dus ook ! Ga zo door Sander en team.

Super duidelijke website, bestelling en kevering

Zie boven

Goed advies en snelle levering

Uitgebreid afequaat telefonisch advies gekregen. En het gekozen product de volgende dag in huis.

Gewoon Top

Ik had een aantal zaken besteld waarvan een paar niet op voorraad waren. Een eerste deellevering was er de dag nadien. En een week later kreeg ik de andere zaken perfect geleverd. Een winkel naar mijn hart.

Gewoon tevreden!

Snelle levering, duidelijke communicatie. Helemaal goed.

Altijd vlot, zonder problemen, betrouwbaar

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!