Alles goed verlopen!

Levertermijn langer dan verwacht, denkelijk omwille van covid. Voor de rest alles in orde!

Netjes en snel geleverd

Eerste keer besteld, helemaal tevreden! Ruime keuze.

top

duidelijk, snel geleverd, top

Levering door UPS slecht

Pakket werd snel verstuurd door gereedschap Pro. Echter de dienstverlening door UPS is ronduit slecht. Geen bezorg dagdeel aangegeven. Zit je de hele dag thuis. Blijken ze ineens niet te komen. En geen nieuwe bezorgtijd. Volgende dag zonder bericht ineens voor de deur. Gelukkig was ik thuis...

Geweldige service, hele fijne shop

Aangezien ik nog niet heel ervaren ben in de wereld van houtbewerking, had ik best wel wat vragen voordat ik tot aankoop over kon gaan. Ik werd heel geduldig te woord gestaan en begeleid naar mijn uiteindelijke keuze voor een freestafel. Hartelijk dank!

uiterst tevreden

kwalitatief materiaal en snelle levering

Duidelijke site. Makkelijk te bestellen. Goede service.

Prima ervaring

Het leukste en beste gereedschap, hier verkrijgbaar

Je kunt hier helemaal terecht voor advies en de beste spullen. Het is schitterend gereedschap. Maar je moet het kunnen betalen en kunnen verantwoorden. Als je dat eenmaal duidelijk is, moet je zeker toeslaan.

TOP producten

Een uitgebreide collectie uitstekende producten en zeer goede service.

Profesioneel en snelle service en bezorging.

Na wat vragen via de mail (met snel antwoord hier op) heb ik om 14.30 besteld en de volgende ochtend bezorgd. Top!

Mijn ervaring is goed

perfect

Snel

Duidelijke website snelle levering.

Duidelijk en heldere informatie, snel geleverd. Ziet er goed en degelijk uit helaas nog niet gebruikt.

Gewoon goed

Niet weken wachten op je product. Waar andere leveranciers het echt te bond maken, gaat het bij jullie gewoon goed. Echt fijn. Echt gewoon goed.

Top spul en supersnelle levering!

Zeer snelle levering !

snelle levering en goed product

Prima product. Op vrijdag besteld en maandag in huis.

Very quick service !!!

Very quick service, excellent packaging. 2 days delivery...what else ? Pierre

Fantastisch gereedschap, goede service en snelle levering.

Geweldige keuze aan mooi gereedschap. Met mensen die enthousiast worden van dat mooie gereedschap. Goede service en snelle levering.

Beste shop voor top gereedschap

Alleen maar positieve ervaringen.

snel en correct

De spulen waren in voorraad en binne twee dagen had ik het in huis

Zeer tevreden over de afhandeling

Uitstekende service!

Het pakje kwam zeer snel

Gereedschappro is top

Altijd professioneel en vriendelijk te woord gestaan. Ik ben fan

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!