Snelle verwerking en goed verpakt

Niets op aan te merken.Gewoon heel netjes,snel en vriendelijk.Prijs ook goed.

Goed advies, snelle levering

Telefonisch vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Snelle levering, goed verpakt. Product is zoals verwacht van goede kwaliteit.

Duidelijk over bezorgtijden !

mooi assortiment en goede beschrijvingen

mooie apparatuur

kk

Professionele klantgericht onderneming met een heerlijk assortiment

Hallo, ik koop al jaren bij gereedschappro en ben erg tevreden over zowel het assortiment, de prijzen, en de professionele wijze waarop er gereageerd wordt als en onverhoopt wel iets mis gaat bij een aankoop of een bezorging. Het enig wat is minder plezierig vind is de zoek functie bij de "nieuwe" webshop, daar vind ik maar heel moeilijk wat ik zoek terwijl het gezochte artikel vaak wel in het assortiment zit.

Prijs/kwaliteit goed. Bezorging slecht.

Spullen zijn goed maar je kan niet een kartonnen doos met electronische apparatuur buiten aan de voordeur in de stromende regen neer zetten.kan gestolen worden en hij ergens zeiknat.buiten dat ,een dag te laat geleverd.

goed advies en snelle verzending ! Klasse

goed advies en snelle verzending ! Klasse

top

overzichtelijke site met veel top kwaliteit spullen. snel en goed verzonden (ondanks corona crisis) zal zeker hier vaker bestellen

Gewoon goed

Deskundige hulp en uitleg

Correcte service en echte lever tijd vermeldingen!

Goede communicatie, goede service, hele correcte en reële website. Voor de zoveelste keer besteld en weeral super tevreden!

Klantvriendelijk en vlotte verwerking/bezorging

Snel bericht over mijn bestelling die helaas niet op voorraad was (dit was mij niet gelijk duidelijk bij bestelling) Werd bestelt en binnen 4 dagen snoer in huis, super

Prima ervaring met GereedschapPro!

Ik heb dit ervaren als een professionele organisatie.

Goed georganiseerd en snel.

Twee keer iets besteld bij hen, twee keer tevreden :)

Gereedschappro heeft een ruim assortiment, overzichtelijke website, nette prijzen. Twee keer iets besteld bij hen, twee keer tevreden :) Contact dat ik had met klantenservice was goed! Enkel de bezorgkosten (o.a. naar België) mogen iets scherper naar mijn mening.

Fijne samenwerking

Goede site , fijne samenwerking en goede afhandeling , wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de orders

Snelle levering nette prijs

Maandag morgen besteld en dinsdag reeds geleverd. Zeer tevreden van het bestelde materiaal. Top.

Snel bezorgd en goed product!

Blij met het product! Goed merk

Mooie producten

Goede communicatie snellen verzending

Product prima, bezorging matig

Duidelijke omschrijving, goede website en prijs redelijk. Maar een product van €10,- aangetekend (!) verzenden met UPS (de meest onklantvriendelijke bezorgdienst van NL) onnodig en duur.

Gewoon prima

Ik zocht een stuk gereedschap zodat ik mijn idee ook ten uitvoer kon brengen. En zij hadden het; gewoon op voorraad. Ik kon er zo snel over beschikken. Klus geklaard tot mijn eigen tevredenheid. Dankzij GereedschapPro.

Prima service!

Prima service! Heb er al vaker besteld. Wel zou ik graag mijn bestelling in envelop ontvangen. Nu zit alles in een grote doos terwijl de lipbalsems prima door de brievenbus passen. Gr Patricia

Great service and responsiveness.

Great service and responsiveness.

Prima snelle service

Fijn dat je achteraf kan betalen

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!