Snel

Duidelijke site, goede producten en snelle levering

Mooi uitgebreid assortiment met kundig vriendelijk personeel

Mooi uitgebreid assortiment met kundig vriendelijk personeel

Aanrader

Lage prijzen, vlotte levering, top produkten

Goede web site, mooie prijs, snellen levering.

Tevreden

Past precies

Prima en snel geleverd !!

Goed en snel gwleverd

Goede en snelle levering

Alles uitgevoerd zoals beloofd

zeer te vrede

snelle levering, en een mooie prijs, voor de Kindling cracker die grandioos snel en veilig hout klooft. Met vriendelijke groet, Kabouter Bas

Super ervaringen met GereedschapPro gehad, je hoeft maar wat te vragen en hun geven je een antwoord en als ze het niet weten raadplegen ze de importeur. In een woord een top bedrijf met werknemers die weten waar ze over praten, je hebt er nog een naam en geen nummer. Nog bedankt voor de gratis verloopstekker wat jullie toegevoegd hebben, ik wilde de engelse er al van afknippen en zag de verloopstekker in de doos liggen. Ik heb wel enkele veranderingen aan de machine gedaan, de afzuigslang veranderd naar een flexibele die niet knikt wat de Axminster wel doet, de werkhoogte veranderd van 103,5 naar 113 cm door een andere onderstel te maken voor mij een prettigere werkhoogte en een handgreep geplaatst om de machine makkelijker te verplaatsen. Alles bij alles een goede lintzaag die doet waar hij goed in is.

ja wel snel geleverd

De slotfrees was snel geleverd maar bij afleveren was er volgens mij mee gegooid doos was flink in gedeukt en de beitels lagen door de hele doos.

zeer goed

heb geen klachten, pakket is goed afgeleverd en op tijd

Snelle levering!

Makkelijk te bestellen en snelle levering!

Zo hoort het!

En zo hoort het! Eenvoudig bestellen, razendsnel bezorgen en aan je pakket zien dat er met veel lol en enthousiasme wordt gewerkt. Bedankt!

Gewoon goed

Vlotte levering . Ik ben nog steeds een tevreden klant .

Zoals gewoonlijk TOP

In " no time" geleverd , super service

gewoon goed geregeld

besteld en meteen in huis.

Lange wachttijd voor bezorging, wacht nog steeds.

Eigenlijk weet ik het niet precies. Ik heb op maandag (07-03) een machine besteld en zoals het nu uitziet wordt hij hopelijk een week later (14-03) bezorgd. Ik kan dus ook nog geen foto van het product opsturen. Contact met de medewerkers ws overigens zeer prettig.

Snel, duidelijk, volgens afspraak

Bestellen was simpel, afhandeling ging zoals beloofd en snel

Top service!

Goede service, klantvriendelijkheid en deskundigheid!

Vlotte levering en product zoals omschreven

De site is overzichtelijk, de levering volgens opgave en niet zoals zo vaak ervaren dat het product achteraf niet op voorraad bleek te zijn, dus op tijd in huis, product voldoet ook aan de verwachtingen. Kortom ,blij mee

Snel antwoord en levering

Ik heb een vraag gesteld en duidelijk antwoord gekregen en besteld

Verkeerde bestelling

Als je iets wil bestellen en doorscrolt naar beneden komen er alternatieve producten in beeld die je gemakkelijk (verkeerd) bestelt. Toen ik dit meldde kreeg ik geen gehoor, kon het product terugsturen en een nieuw bestellen maar ben wel 3 keer verzendkosten kwijt (dus totaal € 17,85). Helaas, product toch maar ergens anders besteld.

Super snel, veilig en correct

Mooie producten

Ze hebben geweldige producten. Ruime keuze uit kwaliteitsproducten. Snelle verzending en goed verpakt. Zal zeker vaker wat bestellen.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!