goede prijs en snelle levering

goede prijs en snelle levering

Goed spul voor nette prijzen

Mooie duidelijke website, kwalitatief heel goed materiaal en belangrijk: prijzen zijn netjes

Vriendelijke en snelle klantendienst, correcte en snelle levering!

artikel besteld, maar probleem bij de betaling. klantendienst gecontacteerd en onmiddellijk reactie gekregen. zonder problemen de bestelling verder kunnen afronden en supersnelle levering van een mooi product in goede staat!

Goede service en levering

Zeer snelle levering

Precies als verwacht.

Bij gereedschappro weet je wat je hebt (aandacht voor de klant) en wat je krijgt (al naar gelang keuze adequaat, goed, of heel goed gereedschap, tegen een goede prijs, op tijd bezorgd, en geen gezeur als er iets niet goed is).

Goed advies en snelle levering!

Na telefonisch contact. De lamello zeta en andere items besteld. Voor 15.00 uur besteld volgende ochtend bezorgd!

Super verpakt en snel geleverd.

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop( de hellberg xstreem ld koptelefoon) Het omgevingsgeluid word goed gedempt, het bluetooth bereik is ruim voldoende en de muziekweergave is ook zeer goed.

perfect

het contact was heel prettig. ik kon nog een vergeten product aan de bestelling toevoegen zonder extra kosten.

Goed aanbod, prima prijzen, snelle levering.

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. Het pakketje kwam snel en onbeschadigd aan. Goed assortiment en prima prijzen.

Altijd goed.

Gereedschappro is mijn standaard go-to voor eigenlijk alles. De rest is tweede keuze. Ook deze keer stellen ze niet teleur. Makkelijk besteld, snel geleverd.

Prima webshop

Gemakkelijk,snel,goed verpakt en alles verder prima gegaan. Zou hier gerust opnieuw iets bestellen.

Levering

Materiaal is top maar de levering...koeriersdiensten zijn de moderne slavernij geworden. Pakje werd net niet in de gang gesmeten!!

uitstekend

hele snelle levering, keurig verpakt, ik ben dik tevreden,

Levering is zeer goed

Spijtig dat ik verkeerde product kreeg, geen fout van jullie ik heb verkeerd besteld

Snel en correct

Snel en correct

Prima prijs, goed product en geleverd conform afspraak. Super

Product snel en in goede staat ontvangen. De prijs was zeer concurrerend en door de andere reviews gekozen voor Gereedschappro. Jammer dat de winkel zo ver uit de buurt ligt. Gelukkig nog geen gebruik hoeven maken van de serviceafdeling, dus daar kan ik niets over melden.

Zeer goede service

Moest iets langer wachten dan verwacht maar werd netjes op de hoogte gehouden

Goed geïnformeerd

Ben goed geïnformeerd omtrent wijzigingen en status van mijn bestelling Jammer alleen dat de afgesproken afleverdatum door vervoerder gewijzigd was Verder heel tevreden

Onvolledige levering zonder vooraf een waarschuwing en nieuwe leverdatum te melden

samenvatting geeft de waardering weer

Vriendelijke klantenservice goed verpakt

professional

good service

Slecht

Niet ontvangen en ligt ook nog niet in ophaalpunt

Leveren goed.

Pakket goed aangekomen.

Super, goede communicatie

Product bleek niet op voorraad met lange levertijd. Keurig verschillende opties gekregen. Zodra t er weer was was binnen 1 dag hier.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!