Super winkel voor houthakkers.

Leuk spul voor houtbewerking.

Website duidelijk en snel geleverd

Zie als hierboven

Prettige site

Ruime keuze

Gewoon top

Snel besteld en voordelig

Nog in twijfel

Ik wacht even met een goede beoordeling aangezien ik een artikel heb ontvangen dat niet functioneert en nog geen reactie op mijn e-mail heb gehad

Snelle levering en altijd snel antwoord op je vraag.

Duidelijke communicatie mbt latere levering bepaalde producten. Koop al langere tijd gereedschap bij gereedschappro en ben altijd tevreden; hebben mooi assortiment.

Super snelle service

Heb hier al meerdere malen besteld. Wat een kwaliteitsproducten. Zal hier zeker vaker bestellen.

Bestellen geleverd super

Altijd alles in orde!

Zit je met een vraag ivm de aankoop of is er iets niet in stock, dan zoekt men mee naar een ander artikel. Super tevreden!

Stiksel was los van de bestelde gereedschapsriem. en met 1 mailtje wordt het product vervangen voor een nieuwe riem. Dat is Service waar menig webshop nog wat van kan leren. ( zeker die eene grote in limburg )

Snelle levering, uitstekend product

Prettig dat jullie ons goed op de hoogte hielden van de ststus van de bestelling.

Prima snel en accuraat.

Niet nodig.

Snel en goed

Snelle levering met ups en gied kwaliteit spullen.

Slecht

Mijn pakje is niet afgeleverd op mijn adres, ik moest het ergens anders gaan halen en daarmee kostbare tijd verloren ! Snap niet waarom jullie verzendkosten vragen en een adres vragen waar jullie gaan leveren !

Prima service, flexibel

Per ongeluk besteld uit niet voorraad artikelen. Toch vlot voorraad artikel ontvangen

Al jaren hele goeie ervaring met gereedschappro.

Fijn bedrijf met mensen met verstand van machines

Fijn bedrijf met mensen met verstand van machines

Niet mijn eerste bestelling, ook niet mijn laatste

Wederom iets gekocht bij Gereedschappro, niet voor de eerste keer en ook niet voor de laatste keer. Er is behoorlijk veel aanbod op de website, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Verzending was ook prima in orde. Gereedschappro zou alle sterren krijgen als men nog werkt aan interessantere verzendkosten naar België.

Heldere site, degelijke producten en ze doen wat ze beloven

Snelle verzending

De ene dag besteld; de volgende dag in huis. Keurig netjes en zoals beloofd.

correcte levering, correcte communicatie en duidelijke info op website

volledig volgens wens en verwachting

Snelle verzending, duidelijke informatie

Na een week online zoeken naar een mogelijk goede gehoorbescherming kwam ik uit op de : Hellberg XSTREAM LD IPX4 Duidelijke informatie op de site, besteld en snel geleverd! Aangezien ik diensten van van 12 uur draai zijn de batterij en de pasvorm/draagbaarheid van groot belang. Na 2 diensten van 12 uur kan ik zeggen dat ik super te vrede ben! Ze zijn niet gaan irriteren ook niet na uren lang dragen. En er zit een zeer mooi geluid in, beter als verwacht! ook geen enkel probleem gehad met het koppelen van de Bluetooth! kortom ik beveel deze zeker aan!! Iets aan de dure kant maar gelukkig kun je er lang mee doen.

Een fijn informatieve webshop om gereedschap te bestellen.

De webshop van GereedschapPro geeft veel uitgebreide informatie van de producten waardoor je goed kan zien wat je met het product kan doen. Top site en een super snelle en goede levering.

zoals het hoort

alles prima verlopen, zoals het hoort

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!