Prima shop !

Duidelijke site, snelle levering.

Duidelijke site, scherpe prijzen, snelle levering en goede opvolging

Snelle goede service.

Duidelijk op de site wat op voorraad is. Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering

Deskundige service, de beste tools!

Sander en zijn team zijn enorm behulpzaam en kunnen je echt op weg helpen met de aanschaf van het gereedschap waar jij naar op zoek bent. Heb inmiddels een aardige collectie met mijn Mafell MF 26 als grootste ‘kleine’ vriend. De demodagen die zij organiseren zijn een bron van inspiratie. Ga zo door!

Mooi en handig gereedschap

Had een paar UJK Guide Dogs 50 mm besteld samen met UJK Surface Cam Duck Clamps. De laatste om te gebruiken met de UJK Guide Pups 12 mm bench dog die ik al heb. Samen met mijn werkblad met 20 mm gaten werkt het allemaal super.

Goede tools en persoonlijke service

Deze site nu een maandje ontdekt, maar standaard kijk ik hier nu voor tools. Bijvoordeel het Hultafors markeerpotlood, super handig! En kocht een Starmix stofzuiger adapter voor allerlei schuurmachines. Hij leek niet te passen dus gelijk een mailtje terug gestuurd om hulp. En warempel, ik kreeg een uitgebreide instructie opgestuurd wat speciaal voor mij was opgesteld. En uiteraard, het pastte wel toen ik wist hoe-en-wat. Nou, dat noemen we Service met een hoofdletter S!

Gewoon normaal professionele website

Gewoon prettig ! De UPS bezorging was ietwat onhandig, in verband met aanbieden na werktijd :( ...... maar kwam de volgende dag gewoon binnen.

Keurig netjes en goed verpakt volgens afspraak geleverd.

Отличный магазин, большой выбор / Great store, great selection.

Всегда быстрая отправки. Высокое качество изделий / Always fast dispatches. High quality products. (Последняя покупка Viking Arm/ Last purchase of Viking Arm)

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

mooi assortiment bijzondere gereedschappen

Mooie verzameling bijzondere gereedschappen die je niet snel ergens anders vind. Goede voorraadstatus en snel geleverd, goede afhaalservice

Vertrouwd en goed

Zoals altijd ben ik zeer content over jullie producten en service. Moshé

Zoals gewoonlijk excellent

Zoals gewoonlijk heel snel en vriendelijk geholpen, altijd bereid de klant met raad bij te staan.

Correcte levering(en) !

Correcte levering(en) !

Prima !

Netjes op de hoogte gehouden betreft levering van het door mij bestelde artikel welke niet voorradig was, vlotter geleverd dan verwacht.....

van A tot Z uitstekend

Vanaf bestelling tot aan levering, alles TOP!

Prima kwaliteit, netjes stapelbaar

Snel geleverd, de volgende dag

Snelle en correcte levering

Prima verpakking en alles op een pellet

Ouderwets goede persoonlijke service in een snel modern jasje

Prachtige producten, deskundige medewerkers, persoonlijk advies, snelle service zowel in winkel als online. In een tijd waarin de meeste winkels onpersoonlijker worden, en klantvriendelijkheid, productkennis en op maat gesneden advies vaak ver te zoeken zijn, krijgt GereedschapPro het voor elkaar ouderwets goed te combineren met modern snel. What’s not to like?

veel keus en snel geleverd

mooi en overzichtelijke web met veel keus en niet te duur gewoon top

GereedschapPro is hèt adres voor speciaal gereedschap.

Mooi product, goed verpakt, snel geleverd.

Gewoon goed en snel

Netjes geleverd wat bestelt is , duidelijke mail en nog snel ook !

Gewoon goed.

Goede site, snelle levering, betrouwbaar.

Gewoon prima.

Zoals het overal zou moeten zijn, zeggen wat je gaat doen en doen wat je zegt!

Zeer goed geholpen

Niets was teveel om een Stabila afstandsmeter naar de fabriek in Duitsland te zenden voor onderzoek, welke niet bij gereedschapPro was gekocht, Uiteindelijk een nieuw model gekocht bij deze firma!

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!