Fantastische service

Ik ben goed geholpen met advies voor mijn eigen freestafel. Vakmensen die weten waar ze het over hebben. De Marman Tools Router lift zit als gegoten. De Incra Combination track en T-track maken het compleet.

Makkelijk bestellen en snel af te halen

Bestellen is vrij eenvoudig en levering ging ook heel vlot.

Zeer correct

Besteld, op stock en de dag erna geleverd. Goed verpakt, veilig afgeleverd.

Mijn bestelling was mooi op tijd opgestuurd en bezorgd, ondanks de eindejaarsdrukte. Hartelijk dank!

Mooie tang!

Snel en correct

Snel en correct

Mooiste assortiment en super levering

Gereedschappro.nl is mijn go to shop voor houtbewerking. Mooiste assortiment, vriendelijke en professionele medewerkers en snelle levering! Tot de volgende bestelling! Groet Ferdi

Goed en betrouwbaar

Goed en betrouwbaar

Helemaal super

Goeie shop met goeie spullen. Netjes geleverd en op tijd. Heel blij met de Bora Centipede.

super snel, correct en goed op de hoogte gehouden

nette website en snel geleverd

Prima advies

Goede snelle service

Goed geholpen; men neemt de tijd voor advies.

Goede prijzen en snelle service

Starmix besteld em deze werd zeer snel geleverd. De prijs was ook nog eens het goedkoopste dus dat was een bonus!

zegt wat ze doen.

alles klopt zoals omschreven van artikel

Attent en kordaat

Antwoorden op een gestelde vraag , de zelfde dag. En ook nog door 2 medewerkers. Dat noem ik voor je winkelstaan

Kreg 720 pro.

Super makkelijk te bestellen via de site, snelle levering en goed verpakt.

Netjes geleverd volgens afspraak

Geleverd volgens afspraak! Netjes verpakt.

klantvriendelijke medewerkers!

telefonisch kontakt gehad over een bestelling voor valchromat plaat. prima advies gehad en bestelling afgehaald.

Scherpe deals en snelle levering.

Professioneel gereedschap

Zeer goede kwaliteit gereedschap voor de vakman. Vriendelijk, prettig en kundig advies. Duidelijke website voor online verkoop en winkel ruim opgezet. Uniek handig gereedschap.

Zoals altijd goed heb veel vertrouwen in de winkel

super zaak

Had wat besteld bleek niet compleet 20 minuten na telefoontje kreeg ik al melding dat het opgestuurd was, en volgende dag thuis dat noem ik nou nog eens service

Top Team en Top Kwaliteit Gereedschap Selectie!!!

Het GereedschapPro Team staat je altijd professioneel, behulpzaam en vriendelijk te woord of dit nu via de telefoon, email of in de winkel is. De gereedschapselectie is fantastisch en je kunt het in de winkel bekijken of via de webshop bestellen en mocht het niet voldoen aan je wensen kan je het gemakkelijk ruilen. Prijs kwaliteit en winkelgemak is uitstekend. Een geweldig voorbeeld van probleemloos winkelen! Beste wensen GereedschapPro Team voor een geweldig 2022!!!

Snelle levering, kwaliteit product!

zeer goed

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!