Excellent website, good products and quick delivery...

As a repeat buyer I have always had a good experience buying from GereedschapPro.That is why I keep coming back! Keep up the good work.

Snelle levering en betrouwbaar advies

Gek dat het ongewoon is - dat je je bestelling gewoon krijgt wanneer je dat verwacht. Bij veel internetbedrijven betekent “we hebben het op voorraad” helemaal niets voor wanneer jij je bestelling bij jou op de mat mag verwachten. Dat is anders bij GereedschapPro. Als ze het op de website hebben staan als “op voorraad”, dan is dat ook zo en dan krijg je het gewoon snel geleverd. Fijn - want dan kan je snel aan de slag met je nieuwe gereedschap of materialen.

Altijd weer goed

Lekker snel en perfect spul

vooraf werd een beschadiging gemeld en een oplossing geboden.

Ik werd gemaild over een kleine beschadiging. Hiervoor werd een korting aangeboden. Daarmee ging ik akkord. Hierna werd alles opgestuurd en zag alles er uit volgens de beschrijving. Er is dus geleverd volgens afspraak en teleurstelling wordt voorkomen door overleg.

goed , verpakken de spulletjes netjes

heb al meerdere keren wat besteld bij gereedschapPro en telkens zitten mijn produkten netjes verpakt tegen beschadigingen.

Goede winkel

Goede verzending met GPS, goed verpakt. De omschrijvingen zijn uitgebreid en de "sander zegt.." voegt veel toe. Alleen het zoeken door de artikelen vind ik niet zo prettig. Ik klik liever door categorieën en/of eigenschappen. Met name met freesjes, bijv. filteren op schacht 8 mm. Ik ga niet naar de fysieke winkel, want dat ziet er allemaal veel te mooi uit. Fijn idee dat er een winkel is waar je naar toe kan gaan.

Beschadigd

Een beschadigde machine ontvangen

Bestellen bevestiging leveren super

Snel bezorgd en nette prijs

Zoals gewoonlijk, super!

goede snelle service

Producten snel geleverd

Zeer positief en correcte service

Zeer positief

Goede services

Goede prijs en snelle levering!

Het bestelde artikel werd snel geleverd. Het is n kado daardoor weet ik nog niet of het product bevalt

Prima hulpstuk voor laminaat.

Product werd optijd geleverd en voldoet aan de verwachting. Makkelijk en handig.

Snelle en vlotte levering

Steeds een aangename website met daaraan gekoppeld een vlotte en snelle levering. Ook steeds veel info over de producten.

Heel goede service,snel en goed……prettige jaarwisseling!!

Top service!

Zelfs tijdens de feestdagen snel geleverd. Verder eigenlijk altijd dezelfde constante service “Eerstvolgende werkdag is je bestelling in huis”.

Bij al mijn aankopen nog geen een keer een slechte ervaring gehad.

Altijd snelle service. Duidelijke en gebruiksvriendelijke site. Ik koop hier graag mijn gereedschap.

Zeer vlotte levering

Goede site, makkelijk besteld, snel geleverd!

Duidelijk en snel

Besteld online en snel bezorgd met duidelijke informatie over de levering.

De boor of houder is van slechte kwaliteit, of er is een fabricage fout. De boor/ houder slaagt

Er zit een slag in de houder of in de boor. Misschien een fabricage fout? Doch niet werkbaar, zonde van deze bestelling. Mvg Werner

kwaliteit van gereedschap en medewerkers van de winkel meer dan pro

Het is gewoon een feest om binnen te lopen en te genieten van deze winkel

Correcte en snelle levering van bestelde goederen

Correcte en snelle levering van de bestelde goedefen

Onwaarschijnlijk maar waar.

SUPERsnelle verzending, zeer deftig verpakt!! Bedankt en tot weder!

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!