goed produkt

snel geleverd goed verpakt

eerste keer

bezorgen en website is duidelijk

Geweldig bedrijf

Heel goed bedrijf, enorm assortiment met allemaal A klasse producten. Was voor het product wat ik wilde hebben het voordeligste.

Bij mijn bestelling was één product licht beschadigd. Ze boden mij een goede korting aan ( 40%) Ik zag daar van af. Binnen 2 dagen had ik een nieuw product in huis !!

Outil parfait. Merci.

Bonjour, Seulement des problèmes de livraison avec POSTNL. Mais ce n'est pas votre faute... 12 messages (mail et sms) de POSTNL qui n'ont jamais été respectés. Livraison un jour plus tôt sans prévenir, papier dans la boîte aux lettre pour signaler le dépôt dans un centre POSTNL et quand on va sur place, ils n'ont pas encore le colis. Il faut revenir le lendemain. Je n'étais pas pressé, mais à aucun moment les renseignements communiqués n'ont été exact. Mais le service de GereedschapPro Nickel !

Correcte service en snelle respons op mail

Prima ervaring

Ruim assortiment, klik, bestel en andere dag staat het voor je deur. Ga hier zeker vaker bestellen. Een aanrader.

Snelle levering alles volgens afspraak. Tevens duidelijke productomschrijving en scherp geprijsd!!

Snelle en correcte afhandeling

Geleiderail beschadigd bij transport en onmiddelijk nieuwe geleverd. Top

Netjes, verzorgd met nazorg

Een Rider no. 271 router plane met reserve beitel besteld. De router was direct leverbaar maar de reserve beitel niet (dat laatste stond ook aangegeven op de website). Na het bestellen snel een mail ontvangen waarin werd gemeld dat de leverantie langer ging duren i.v.m. het niet aanwezig zijn van de reserve beitel. Gelijk ook de optie gekregen om mijn bestelling terug te trekken voor als ik niet langer zou kunnen wachten. Aangegeven dat wachten geen probleem was. Na ca. 7 weken keurig een mai ontvangen dat mijn bestelling binnen was gekomen en dat deze direct op transport ging. Na het opsturen keurig een mail gekregen met alle gegevens van de bezorgdienst en na afleveren opnieuw een bevestigingsmail dat mijn bestelling was afgeleverd. Zeldzaam goede nazorg.

super snel in huis met de juiste service

onze zoon gaat het nog krijgen met kerst. dus we weten nog niet of en hoe hij het vindt, maar ik denk wel heel gaaf.

Een winkel vol met vakmanschap en kwaliteit

Het is een winkel waar je in blijft verbazen over het mooie assortiment gereedschappen. Daarbovenop is het enorme enthousiasme van de verkoopdeskundigen aanstekelijk.Wel een waarschuwing vooraf als je besluit de winkel te gaan bezoeken je spaarpot is eerder leeg dan je denkt maar je gebr voor de rest van je leven er plezier van. En en neem je lunchpakket mee. Geweldige zaak!

Zeer goede opvolging en communicatie

Producten goed verpakt en snel geleverd!

geweldig

zeer goed ontvangen en behandeld

Overzichtelijke website om te bestellen.

Prettig als je weet wat je nodig hebt, en vooral ook makkelijk kan zoeken en bestellen. Dit is mijn internet site voor materialen en gebruiksgereedschap

keurig verzorgd en netjes gecommuniceerd

Viking Arm staat goed beschreven op de site en werd in 3 werkdagen geleverd.

Hervorragend

Top Service. Super nette Beratung. Bei meinem Problem mit der Zahlungsmethode wurde mir sofort geholfen. Kann ich nur weiterempfehlen. Auch super Auswahl an außergewöhnlichem Werkzeug, welches ich so hier in Deutschland nicht bekommen hätte.

Uitstekend gereedschap en, in plaats van de aangekondigde 3 dagen bezorgtijd, al in minder dan 24 uur in huis.

Snel geleverd volgens afspraak.

Perfecte service.

Perfect.

Snelle, vriendelijke en bovenal deskundige service

Op de dag van de aankondiging van de lockdown besteld en lag een uur later al weer klaar voor mij

Snel en goed

Snel en goed geleverd

goed product

goed product. alleen status van de bestelling kan beter het duurde wat langer als ik had verwacht dus ik werd benieuwd. maar nogsteeds blij

Uitstekend. Meer orders volgen!!

Oke

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!