very good

very responsive support

• Would you recommend us? No

Een must!

Veel keuze uit kwaliteitsgereedschap. Producten die zelden in Europa te vinden zijn, zoals die van Woodpeckers of Armor Tools. Uitstekende service en snelle levering. Wat wil je nog meer!

Gewoon goed ga zo verder.

Doen wat jullie beloven ,eerlijk en goed advies.

Artikelen zijn heel goed.

Bezorging is weer fout gegaan. Het lijkt wel of de bezorger niet kan lezen. Hij bezorgt voor de tweede keer op rij mijn spullen in de Veenmoslaan, i.p.v. Veenwortellaan. Een goed bedrijf als Gereedschappro verdient beter.

Mijn bestelling was uit voorraad leverbaar en in een paar dagen geleverd

Duidelijk, snel en kwaliteit

Duidelijke website met goede informatie om juiste keuze te maken. Het product werd snel geleverd (sneller dan was aangegeven) en was zeer goed verpakt. Het product is van hoge kwaliteit en voldoet volledig aan de verwachtingen.

Mooi product voor een goede prijs

Het product dat ik besteld heb is snel geleverd en de communicatie hier over was prima.

Super snel

Goederen waren er een dag voor aangekondigd

HEEL GOED

Met gereedschappro de eerste keer hier gekocht ,leuk ervaren. MET DE VERVOERDER UPS IS EEN ANDER VERHAAL....NOOIT EN NOOIT MEER.

superperfectfantastischuitstekend

niet te verbeteren

snel

het pakketje was snel geleverd

Zoals altijd weer uitstekend

Mooie producten, snelle levering!

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

snelle levering, geweldige producten en ze zijn altijd blij om te helpen als er iets moet worden geretourneerd.

Goede service, Top winkel!

Duidelijk en snel.

Bestelling / betaling was eenvoudig , levering correct en snel.

mooi stukje gereedschap

Met hetn gereedschap is goed te werken.

Altijd goed

Altijd goed, koop het meerendeel van mijn ‘bijzondere-‘ en handgereedschap bij deze vriendelijke heren.

Snelle bezorging kwaliteit prima

Zeer prettig en snel

Rigtig god oplevelse

Fandt det jeg skulle bruge. Bestilte og modtog varene et par dage senere.god oplevelse

• Vil du anbefale os? Ja

Ruim assortiment premium gereedschap!

Als je op zoek bent naar de beste versie van een stuk gereedschap dan is dit het beste adres.

Ging goed en snel

De levering was snel .maar er was wat vergeten.na 1 telefoontje was het onbrekende produkt snel weer geleverd .

Erg prettig site en levering

Makkelijke site om te bestellen - levering was snel. Zelfs een dag eerder dan dat UPS had aangegeven...al is dat dus iets voor UPS en niet zo zeer voor Gereedschappro

Zeer snelle response

Bestelling zeer snel geleverd, sneller dan aangegeven zelfs. Besteld op vrijdag, al op zaterdag geleverd. Helaas was er een artikel omgewisseld. Hierover meteen (op zaterdag) melding van gemaakt. Kreeg ook hier snel reactie op dat dit maandag opgelost zou worden. Dinsdag kwam het correcte artikel al binnen.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!