Op tijd geleverd

Ik zocht kerstkado voor zoon en andere leverancier nam wel betaling aan maar had het ineens niet meer op voorraad pas in februari. Gered door Gereedschappro!

Telefonisch makkelijk te benaderen. Na overleg tot een goede oplossing gekomen

Snelle respons

Gewoon snel en goed

Duidelijk, snel, kwaliteit waar je wel wat voor betaalt.

Duidelijke site, kwaliteits spullen waar de prijs dan ook naar is, snelle levering. Prima.

Doen wat ze beloven. Vlotte bestelling en levering

Lekker veel keuze.

Meestal als ik iets ziek wat in Amerika te koop is vind ik het hier ook.

goed verpakt en snel geleverd

goed verpakt en snel geleverd

Vlotte levering en goede communicatie!

eerste levering was erg snel. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de producten die niet op voorraad waren, wanneer ze wel geleverd zouden worden ed. Erg fijn!

Goede en snelle levering

Website is fijn met duidelijke beschrijvingen. Vanuit website tot de voordeur ging probleemloos.

Alle producten die we zochten

Gereedschapspro heeft een groot aanbod, ook met merken zoals Kreg. Hier waren we specifiek naar op zoek. Fijn dat we dat bij GereedschapPro konden vinden!

Nog altijd tevreden.

N.V.T.

Snel en kordaat afgeleverd

Product voldoet aan mijn verwachtingen. Prijs - kwaliteit prima.

Levering is niet goed gegaan

Ik moest er zelf achter komen dat mijn pakket nog bij GLS stond. Geen tracking informatie.

Perfect zoal altijd.

Een webwinkel als geen ander, een service waar velen een voorbeeld kunnen aan nemen.

Fijne winkel, uitgebreid assortiment en service.

Erg fijn en snel geholpen ook ontbrekende onderdelen waren snel nageleverd. Echt een top winkel!!!

Keurig verzorgd en op afspraak geleverd

Dit is mijn eerste ervaring met GereedschPro en die is prima. Duidelijke communicatie, netjes verpakt en op tijd geleverd. Het gereedschap zelf nog niet te beoordelen, is een kado voor de Kerst.

Kwaliteit

Doen wat ze zeggen. Kwalitatief mooi spul… nou ja het is dan ook wel aan de prijs…. Dus dat mag ook wel ;-)

Super!!

Zeer snel en correct!

Snelle levering van een top product

We werken al met hultafors talmeter op het werk van 3m. Maar deze van zes is kwalitatief veel malen beter dan het spul van Stanley. En gaat er iets van kapot kan het vervangen worden zonder een kompleet nieuwe te moeten kopen hier is dan ook wel de prijs naar maar je krijgt hier absoluut geen spijt van.

Beetje saai...

...want het is gewoon altijd goed en snel. Ik tientallen keren besteld en er is slechts één keer iets niet perfect gegaan en toen ik dat aangaf waren ze oprecht blij dat ik belde zodat ze het meteen konden oplossen.

Snelle levering. Alles zeer correct verlopen.

Gewoonweg top!

Ouderwets goede service op een moderne manier

Niet alleen goede producten, maar vooral productkennis, goed no-nonsense advies, en geweldige service, in de fysieke winkel en de snelle online route

super , zeer goede service

zeer snelle levering , zeer goed verpakt.

Duidelijke info, duidelijke webshop, ik ben fan van de kwaliteit!

Leveringen zijn correct en snel, ook in België. Top producten van kwaliteitsmerken aan de beste prijs!

Toppers

Ik kreeg een mail met daarin de bevestiging dat m'n pakketje afgeleverd was. Niets gezien dus gebeld, bleek dat m'n bestelling was heel afgeleverd op een heel adres en woonplaats! Kan gebeuren, Is onmacht kunnen zij niets aan doen. Ze hebben dit uitgezocht en de volgende dag had ik m'n nogpakketje thuis. Ik ben zeer tevreden over de klantenservice, vriendelijk en snel, bedankt toppers!

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!