Goede service!

Snel verzonden, er was een klein probleem met de aflevering door UPS, maar GereedschapPro heeft mij snel geholpen. Uitstekend service.

Prima materiaal

Ik hoef slechts af en toe enkele beitels te slijpen en de aankoop van een volledige uitrusting daarvoor leek me overdreven. Dit toestelletje doet wat het moet doen, kan overal meegenomen worden en geeft supersnel resultaat ! Prima aankoop ! Kan het iedereen aanbevelen !

Goede zaak!

Goede zaak met professionele hardware.

Eerste keer. Service goed en snelle levering. UPS als bezorgdienst is ook top.

Web-site duidelijk. Klantenservice gebeld en meteen goed geholpen. Mijn adres ingevuld, maar stond nog wel op ophalen. Gebeld en meteen opgelost. Aanrader.

Snel, goed verzorgd

Alles goed verlopen, conform het online bestellen. Snel, makkelijk, overzichtelijk en netjes verzorgd.

Alles naar wens op 1 puntje na

Zoals je mag verwachten van een goede webwinkel: je bestelt spullen en zij leveren het vlot en goed verpakt. Enige minpuntje was dat de doos was opgevuld met een grote lap afgedankte plastic folie. Kost mij ruimte in de kliko.

Goede service, snelle levering

Gewoon goed!

Beste winkel in Nederland voor gereedschap met goede uitleg en voordeel

Jammer dat zoveel leuke producten uit de USA zo een lange levertijd nodig hebben

Voor dit item de goedkoopste

Zocht product en kon hem hier het goedkoopst bestellen. Prima.

Fijne webshop om te bestellen. Goede prijs en snel geleverd. Top.

Niet best

Zeggen dat machines op voorraad zijn terwijl ze dat niet zijn Wordt uiteindelijk de machine bezorgd ontbreken er onderdelen

Snelle levering top

Geweldig!!!!

Dit is echt een TOP BEDRIJF!!!! Als je opzoek bent naar net het speciale en niet voor het 'standaard' wil gaan, dan ben je bij deze jongens en meisjes aan het juiste adres..!!!! Onze werkplaats is een deel door hen voorzien van een heleboel mooie machines en spullen.!!!! Foto's volgen nog!!!! Super service en prettig om zaken te doen niets minder dan dat, de volgende machines staan al weer op de verlanglijst. Ga zo door met waar jullie heel goed in zijn. Tot snel weer!!!! Groetjes Creative Sign Crew en Gorilla Protjects

Alles verlopen zoals op website beloofd.

Vlot verlopen, alles netjes verpakt. Volgende dag in huis.

Zijn heerlijk en van hun woord

Ik had een Lanello frees in bewaring gevraagd en ze hebben dat gedaan. Heb hem naar achteraf besteld en ze was op 2 dagen bij mij het si zeker aan te raden . Het enige dat mij stoort is dat ge vervoerkostenmoet betalen toch dat er staat dat boven de 100 euro gratis is niet van toepassing voor België. Bij ander firma's is het wel gratis.

Zeer goede ervaringen

Zoals steeds top

Excelte!!

Muy bien todo, envío muy rápido Gracias

Snelle en nette levering.

Mooie zaak en vriendelijk geholpen.

Zie bovenstaande.

Gereedschap pro goed bedrijf

Makkelijke website Bestellen gaat heel makkelijk Alleen adviseer ik gereedschap pro om niet meer met ups te werken Wat een waardeloze bezorger is dat Mijn pakket van meer dan 100€ was in een andere wijk bezorgt Het is omdat deze mensen eerlijk zijn en dat zij het pakket alsnog bij mij bracht Voor de rest gereedschap pro goed bedrijf

A kwaliteit product en snelle levering

Snelle levering, en verkoopt alleen kwalitatief hoogwaardige producten

perfect !

Super bel geleverd en een top product voor een eerlijke prijs !!

Prima snelle en eerlijke dienstverlening.

Verder geen commentaar

Gereedschap-Pro de betere website de slechtste pakketdienst.

UPS vertegenwoordig een van de slechtste parket vervoerders, helaas gaat dit ten koste van de welwillende bedrijven die via internet verkopen. Gereedschap-Pro is hier mede de dupe van, terwijl dit bedrijf uitstekend is in service en bij vragen. Zij verdienen 5 sterren hiervoor, helaas vanwege hun vervoerder maar 2,5. Gelukkig gaat binnen kort Gereedschap-Pro een andere vervoerder mede aanbieden.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!