fijn net bedrijf

UPS als bezorg service heeft voor mij een verbeter punt. UPS kan geen indicatie geven hoe laat een pakket bij een klant aan komt. Het is allen op dag. Men MOET dus de hele dag thuis zijn, totdat een pakket geleverd wordt.

Goed,

Snelle reactie, wordt goed op de hoogte gehouden m.b.t verzending.

Snel save and simpel.

Snel besteld Makkelijk bereikbaar (gratis parkeren voor de deur) Simpel af te halen En vriendelijk personeel

Prettig

Prettig

Volgens verwachting

Levering volgens verwachting en keurig verpakt.

Snelle levering top

Mooie spullen

Toppers

Ik had een extra artikel bestellen, maar met één e-mail was het opgelost en met geen vertraging met leveren.

Supergoed

Snelle levering, goed assortiment en ook fijne hulp als er iets niet goed is. Helemaal top!!!

Kwaliteitsproducten!!!

Mooi stuk gereedschap

Degelijk en een bijna onmisbaar hulpstuk als het boren nauw komt. Bijgaand voordeel is dat het super super snel opgestuurd is.

Mooi product, vlot geleverd

Overzichtelijke webwinkel met goed gereedschap. Ik kom zeker terug!

Snelle levering en de producten voldeden aan verwachting

Een grote set van lijmtangen gekocht van Bessey, voor een zeer scherpe prijs. Dan is het altijd maar afwachten of de kwaliteit ook goed is. Nou dat waren ze zeker.

GereedschapPro maakt haar reputatie iedere keer weer waar.

Ondanks de groei van het bedrijf (mijn eerste bezoek was in Sander’s woonhuis in Zandvoort waar alle dozen en systainers hoog opgestapeld stonden in de gang en de voormalige woonkamer) blijft de persoonlijke service en de kwaliteit van het assortiment top. En niet onbelangrijk met bijna altijd de scherpste prijzen.

zeer goed

Zeer goede en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Iedere keer weer een topservice

Probleem met afronden bestelling via website, telefonisch opgelost en volgende dag artikel op locatie

Uitstekend.

Precies zoals gezegd

Snel verstuurd!

Gewoon goed. Veel mooi gereedschap op de site!

Uitmuntend gereedschap en zeer snelle afhandeling!

Diverse artikelen besteld en zeer tevreden. Alles heel zorgvuldig verpakt en de andere dag ontvangen.

Handiger dan het gebruiken is er niet.

Het wijst zich vanzelf, een kleinzoon van timmerman/houtbewerker in 2021, oeroude technologie toepas. Werktuigbouwkunde is en blíjft afhankelijk van technische oplossingen met gereedschap en brein. Een deuvelmontageset is als een gitaar: ik speel ermee of ik het al jaren gebruik. Bedankt. Het huidige deel met speakers wordt vervangen door een met houten wanden. Gedeuveld gelijmd en getackt. Zo is dat!

Super advies/omschrijving

Alles wat ze hebben is kwaliteit! Verder prima qua verzenden ed

Uitmuntend

Wederom helemaal top!

Goed en snel geleverd

Product voldoet aan al mijn wensen

Snel geleverd mooie producten

Snel geleverd tegen goede prijzen Mooie pockethole set Kom zeker nog eens terug

Deskundig en klantvriendelijk

Geweldig assortiment, winkel waar je de spullen kunt zien en proberen, redelijke prijzen en deskundig advies. Dè plek voor het betere gereedschap. Aanrader.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!