Hopeloos

Levering door UPS is ver onder de maat. Onderdeel nog steeds niet ontvangen na 10 dagen.

Snel en betrouwbaar

Op de site stond voor de 15 uur besteld, volgende dag geleverd. Dit was top. Goed verpakt en optijd aangekomen.

Snel voor een nette prijs

Precies dat gekregen wat ik wilde, voor een nette prijs, snelle correcte levering.

Zoals altijd zeer tevreden

Bij GereedschaPro zijn ze altijd bereid om de tijd te nemen om je de juiste informatie te geven of je vragen te beantwoorden. Daarnaast wordt de bestelling erg snel en goed verpakt bezorgd. Niks dan lof

goede service

goed geholpen

Super goed Alles in goede orde ontvangen

Ik zou jullie zeker aanbevelen

Voldoet aan verwachting, snel geleverd

Snel en correct

Beantwoordt perfect aan verwachting

Snelle en correcte service

Goede behandeling

Netjes en correct behandeld nemen de tijd voorje

Zeer tevreden over alles

Gewoon goed met levering en service

Milescraft onderdelen besteld ,snel geleverd. Stond wel n foutje op de site en bij navraag gelijk een reactie gehad en mee gedacht voor een oplossing. Super tevreden . Volgende keer weer een bestelling doen als er weer voorraad is.

Snelle levering en netjes verpakt

Keurig verpakt en snelle levering

Snelle levering!! Super Service!!

1 onderdeel was verkeerd geleverd. Na een mail te hebben gestuurd werd ik binnen een kwartier gebeld en werd het direct, snel en correct opgelost.

Prima zaak om gereedschap te kopen.

Correcte en snelle levering. Product was zoals in de omschrijving stond. Top.

Snelle levering, duidelijke berichtgeving

Bestelling was geleverd binnen gestelde termijn. Duidelijke status communicatie van de levering via e-mail. Aanrader.

Fijn dat jullie voor advies telefonisch bereikbaar zijn

Goed geholpen, mensen met kennis van zaken!

Ruime keuze, nooit gedoe

Lekker recht toe recht aan. Ruime keuze. Nooit gedoe gehad met de vele bestellingen die ik bij gereedschappro heb besteld.

Weer keurig op tijd geleverd

Altijd goed

een snelle levering tegen een goede prijs

Alles prima!

Uitmuntende service

Goed dat er keuze is voor een ophaalpunt! Bij verzending goed op de hoogte gehouden.

Onderdelen snel Geleverd

Telefonisch ben ik vriendelijk te woord gestaan en hebben ze samen met mij het onderdeel kunnen opzoeken in kunnen bestellen

Lekker makkelijk. s’avonds bestellen via internet en de volgende dag ligt het klaar.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!