Goede service, jammer van de vervoerder

Helaas verzend GereedschapPro met UPS. Met PostNL zijn er meer mogelijkheden mbt ophalen bij verzamelpunten en wordt er een duidelijker tijdsslot gegeven voor de bezorging

Kwaliteitsproducten en super service

Ik ben in de winkel geweest, en die heeft een mooi assortiment met kwaliteitsproducten, tegen een redelijke prijs. De medewerkers waren zeer behulpzaam, en hebben mij goed geholpen. Ik heb toen een centipede werktafel met toebehoren gekocht, en kwam er toen ik thuis was achter dat ik bij nader inzien toch niet de voor mij optimale keuze gemaakt had. Toen ik gereedschappro belde en dit uitlegde, kon ik de spullen als nog omruilen naar de voor mij optimale spullen. Zonder enige gezeur, maar met begrip. Dat noem ik nog eens service.

Veel op voorraad, snelle levering

Gewoon goed

Leuk is het de tips van Sander over het product!

Tot nu toe goed

Ik heb een mafell verstek aanslag gekocht, een mooi stuk techniek. jammer genoeg past deze blijkbaar alleen op inval- en handcirkelzagen en niet op mijn mafell decoupeerzaag. Dit wordt nergens vermeld. Nu moet ik hem terugsturen en ben benieuwd of zonder gedoe de aankoop kosten vergoed krijg.

Hele fijne tandpasta!

Heel tevreden!

Makkelijk te bestellen en erg snel geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit

Sterke tas en hele goede kwaliteit dik spul

Kwaliteit op topsnelheid

Het bestelde produkt -een sponningschaaf- is van hoge kwaliteit en supersnel geleverd.

Vriendelijk en snel

Ze zijn goed te benaderen, deskundig en informatief. Zeer tevreden.

Nette overzichtelijke website, goede prijs. Snel geleverd, goed verpakt en bestelde artikelen in top conditie. Niets te klagen!

Producten en levering top.

Top service!

Goede service en kundige mensen.

Gewoon goed.

Het pakketje had ook wel kleiner kunnen zijn dan kon het door de brievenbus.

Top en heel correct

Correcte prijzen zeer snel geleverd Top doe zo voort

Super producten en snelle levering

Mooi assortiment met kwaliteitsproducten en zeer snelle levering.

Zoals altijd gelukkig en tevreden over de hele lijn.

top stukje gereedschap

Had al eerder van de naam Kreg gehoord en u ik deze mal heb gebruikt ben ik zeer tevreden

Zoals altijd perfect

Zoals altijd perfect

Prima contact en snelle levering!

Keurige en snelle levering.

Goede, duidelijke informatie op de site van het product.

Prima service!

Keurig op tijd en goed verpakt

Bestelling goed ontvangen en vriendelijk personeel.

Zeer tevreden over schroeven. Bezorgen zou voor mij ook op zaterdag mogen.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!