Snelle levering, goede prijs

De stofzuiger en toebehoren werden snel geleverd, alles netjes verpakt en aan een goede prijs.

Snelle levering en uitstekend assortiment

Was zoals gewoonlijk een goede ervaring. #roelshout (Instagram)

Prima. Geen enkele opmerking.

Aankoop, terugzending, opnieuw aankoop: correcte en uitstekende service. Echt een aanrader.

Niks op aan te merken

Niets op aan te merken

Fijne goede spullen

Kwalitatief goede spullen

Selle levering, goed verpakt

Alles verlopen volgens planning!

Ook goede bijkomende informatie gekregen na telefonisch contact.

Great

Service and products was very good.

GereedschapPro is super het product was heel matig

De bestelling vanuit GereedschapPro was via de website prima en snel! Het product Bondic was als lijm heel matig, jammer dus. Zij hebben het in het assortiment en de reclame wordt niet gematigd dus moet ik ook GereedschapPro er op aankijken, want zij verkopen het.

Afspraken prima nagekomen.

Correct

Zo als het hoort

Alles klopte

Prima shop om te kopen. Levert af zoals het hoort. Ik hoop dat Sander net zo gewoon blijft als toen hij nog geen winkel had.

Zoals altijd snel en goed

Zoals gebruikelijk bij deze site snel en netjes geleverd

Beste prijs en snelle levering

Van alle online aanbieders hier de beste prijs voor de boormachine gevonden. Snelle levering, goede communicatie.

Goed en snel geleverd niks op aan te merken!

Prima afhandeling van de bestelling.

Correcte afhandeling, duidelijke informatie en vlotte levering.

Prima afgehandeld en bezorging op tijd!

Goede duidelijke site

Uitgebreid assortiment met voordelige prijzen

Zoekend naar specifieke afstandblokjes voor het leggen van laminaat ben ik op deze site terechtgekomen. Voor de helft van de prijs bij anderen is de keuze snel gemaakt. Na bestelling snel geleverd en duidelijke communicatie, dus ik zal hier nog wel vaker komen als ik weer iets nodig heb.

Snel besteld snel in Huis

Na verschillende sites bekeken te hebben uiteindelijk uitgekomen bij GereedschapPro, overzichtelijke site en eenvoudig besteld. De levering is conform afspraak. alle mails zijn duidelijk. top

Hetgeen ik wou hebben was op voorraad en het werd snel geleverd!

Super Team !

My experience has been fantastic..! Arrived well packaged and on time. No complaints at all. If you got any questions, there is a very pro-active and professional team behind the scenes who are more than willing to help, assist and go through any enquiries. I have since bough from them again, well recommended! :)

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Enige website waar ik goedkope parallel klemmen kon kopen. Bessy klemmen zijn wat te duur. Zeer snelle levering.

Snelle, correcte service

Één aanrader

uitstekend!

Overzichtelijke site, op voorraad is ook ècht op voorraad, snelle verwerking van de order en de volgende dag geleverd, zoals beloofd. De verpakking was goed, maar wel groot; misschien ook iets meer formaten gebruiken...

Correct

Volgen correct de bestelling op

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!