Extra snelle levering en prima product!

Prima product die doet wat het moet doen

Geode service bij elke bestelling.

Aantal bestellingen inmiddels gedaan. Laatste was een DOA, maar meteen een retour label gekregen. Vandaag bericht dat een vervanging onderweg is. Wat wil je nog meer?

Uitstekende service

Vandaag besteld, morgen in huis.

Goede ervaring. Mooie producten

Snelle levering en informatie betreffende levering. Producten conform verwachting.

Super snelle levering, producten geheel naar wens

Aanrader om hier te bestellen.

Eenvoudig bestellen en prima levering. Alles wat je verwacht van een webshop.

Eenvoudig bestellen en prima levering. Alles wat je verwacht van een webshop. Leuk een extra persoonlijk boodschap.

Vakwinkel met vakpersoneel

Goede site met duidelijke uitleg en goede prijzen. Een groot plezier om hier mijn aankopen te doen

Producten als omschreven, goed verpakt en snel grleverd

Producten als omschreven

Snelle levering en goede communicatie.

Bestelling is vrijwel direct verstuurd, keurig de track en trace code ontvangen. Spullen waren goed verpakt en kwamen keurig aan.

3 x Prima

Prima website, prima prijzen, prima bezorging :-)

Goede kwaliteit

Natuurlijk 5 sterren...what else ?

De Vikingarm besteld, echt wel een geweldig gereedschap trouwens .. Was op stock en werd de volgende dag dan ook in Gent -Belgie geleverd. Degelijk ingepakt en verpakt.. Heb nog nog nooit minder dan een 5 sterren ervaring gehad en verwacht ook niet dat, dat ooit zal gebeuren.. die "Pro" in hun naam doen ze echt wel alle eer aan.

goede ervaring

goede ervaring

Gewoon top

Alles volgens afspraak verlopen.

Prima levering en snel

Goeie prijs, snelle levering en goed verpakt.

Helemaal tevreden én een voorbeeld!

Zelfs heb ik invloed op de instelling van de cookie's

Tja, echt niets op aan te merken!

Als nieuwe klant kan ik werkelijk niets bedenken wat er verbeterd zou mogen worden. En ik zal dan ook zeker nog eens terugkeren op de site om te zien of er voor mij interessante artikelen te koop zijn.

De bezorging onduidelijk

Snelle service!

Tegenvaller

De muziek word erg zacht afspeelt

Uitgebreide keus, snelle levering

Uitgebreide producten. Zeer tevreden over mijn eerste bestelling. Snelle levering. Ik kom zeker terug op deze site.

Nette levering

Keurig op tijd en geleverd volgens bestelling.

Snelle levering, prima service

Snelle levering en top service

Mooi en een goed dingetje

Doet zoals het beschreven is. Fijn om te dragen.

Helemaal goed.

Niets te mopperen.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!