snel , degelijk verpakt en kwaliteit !

de ervaring van de verkoper was een reden tot aankoop, ben zeer tevreden daar dit objectieve info is , belangrijk !

Goed advies en levering op tijd

GereedschapPro geeft goede en enthousiaste adviezen over hun producten, waar ze met overtuiging achter staan. Goede kwaliteit is daarom de norm. De prijzen zijn concurrerend en de levering is altijd op de tijd is die ze bij de koop aangegeven hebben. Als je een vraag stelt krijg je een persoonlijk antwoord, waarbij het deskundig beantwoorden van je vraag belangrijker is dan het verkopen van hun producten. Alle reden om vaak terug te komen bij deze aanbieder.

Het walhalla voor de pro!

Eerlijk advies, super service.

Goede klantenservice

We hadden met spoed een stofzuiger gekocht. Met levering bleek het niet compleet te zijn helaas. Gelukkig heeft Gereedschappro met spoed dit opgelost. Helaas was het niet op tijd dus even een stofzuiger gehuurd. Top service.

Leuke reviews, snelle service en goede communicatie

Prima service, snelheid van levering en een zeer ruim en degelijk assortiment aan producten.

Prima service, snelheid van levering en een zeer ruim en degelijk assortiment aan kwaliteitsproducten.

Top. Zoals altijd

Beste assortiment. Snelle levering

Zeer snelle levering en goed product

Snelle levering, kleine verpakking

Bestelling werd vlot geleverd, ik werd steeds op de hoogte gehouden. Blij verrast dat mijn winkelhaak in een mooie platte verpakking zat!

Zocht onderdelen voor een lijmklem. Joost alles uitgezocht en de onderdelen besteld. Daarna vlot het bericht dat het binnen was.

Helemaal top

Mooi gereedschap, snel verzonden.

Top bedrijf, prima service en machtig goede producten!

correct en snelle levering

prima service

Goede service duidelijk

Al vaker zaken gedaan met gereedschappro en telkens verloopt alles weer goed zoals het hoort. Zeker een aanrader

Geweldige service

Geweldige service en vriendelijk personeel. Had een artikel te groot besteld, via de telefoon contact gehad, en zonder problemen kunnen ruilen voor een andere. Opgewekte mensen aan de telefoon en allround een prettige ervaring rijker.

Super snelle levering en een goede prijs kwaliteit!

Alles wat ik bestel is super!

Mooie zaak met exact de spullen die ik nodig heb, als ik ze bestel krijg ik ze netjes op tijd bezorgd.

Top product, snel verzonden

Snel verzonden, maar de aflevering door ups laat te wensen over.

Snelle levering en als omschreven

Gewoon goed

Altijd goede service

zo zou het altijd moeten gaan

Apparaat op voorraad , na plezierig contant de eerstvolgende werkdag per pallet afgeleverd door GLS , en prachtig voor de werkplaats gezet, zonder enige schade ,dus goed ingepakt en gewrapt in folie en door de bezorger en zijn team met zorg vervoerd. Na het uitpakken met een kleine vraag over het installeren vlot geholpen door iemand die het apparaat kende. Ook dat is fijn! .

Gewoon goed geregeld, niks op aan te merken.

Overzichtelijk. Duidelijke afspraken

Vriendelijke en behulpzaam

Medewerk heeft mij uitstekend geholpen met de vragen die ik had. Is voor mij gaan meten of een en ander past in de bestaande situatie!

Maandagavond besteld en woensdag in huis

Snelle levering en artikelen voldoen aan de verwachting

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!