Prima en snel!

Prima en snel!

Mooi product. Hier ga ik nog jaren plezier van hebben.

Snelle service en levering

Mooie producten voor een goed prijs vond ik op jullie website Groetjes Jan

Heel goed ik zou het aan iedereen aan bevelen

Snelle levering!

Uit voorraad leveren, daar houd ik van.

Prima bedrijf

Prima bedrijf, adequate levering van de Viking Arm, betrouwbare spullen !

soepele bestelling

lastig verkrijgbaar product snel en correct geleverd

Een buitengewoon en handig gereedschap kunnen ontdekken! Het kost wel wat geld, maar het is het zeker waard!

Geweldige gehoorbescherming

Fantastische oordopjes

Goed overzichtelijk site en met aandacht de artikelen verpakt. Ben zeer te spreken,capo.

Goed geholpen en snel binnen

Zoals een webshop hoort te zijn.

Na 4 pagina's "bestelhistoriek" nog geen enkel probleem tegengekomen.

Duur maar kwaliteit is goed

Zoals altijd perfect

Spullen die ik wilde bestellen waren niet op voorraad, toch waren ze redelijk snel beschikbaar. alleen jammer van UPS, het komt vaak voor dat ze de producten niet afleveren op de gegeven datum, dit wordt bijna altijd later (ligt natuurlijk aan UPS, niet aan gereedschappro) :-)

Kundige lui, en géén geldkloppers

Had ten aanzien van mijn (nog niet afgerekende) bestelling een paar vragen. Wel of geen accessoires bij het ene product ("wacht eerst even of je het mist, kopen kan altijd nog"), welke keuze te maken tussen een grote/ dure of kleinere/ goedkopere versie van een ander ("wat ga je doen dan? Koop lekker die kleine.")? Menig retailer duikt meteen op de koopvraag (doen! die dure! twee keer!), Gereedschappro deed dat niet. Keurig. En de gekochte artikelen bevallen ook heel goed. (en allicht kom ik daardoor weer een keer terug)

Fijn bedrijf

Mooie producten voor een goede prijs! Duidelijke website, snelle verzending. Gewoon top

Nette en duidelijke service!

Eén onderdeel van mijn bestelling was niet direct beschikbaar, wat al duidelijk te zien was op de site. Vervolgens ontving een net mailtje dat de verzending nog even uitgesteld werd totdat dat onderdeel binnen was. Inderdaad volgde rond de beloofde wachttijd een nette mail dat het onderdeel binnen was en de totale order verzonden zou worden. Wat vervolgens snel en netjes werd uitgevoerd. Top! Prima site en service!

Goede site, goede productomschrijvingen

Heel tevreden met m'n stabila lax 300g Doet precies wat ie moet doen.

Zoals altijd vrij vlot geleverd, alleen top kwaliteit spullen en eventuele vragen worden netjes beantwoord.

Zeer goede winkel

"What would Sander do?" Vraag ik me regelmatig af, en nee, ik ken Sander eigenlijk niet, maar wel zijn website, als je zoekt naar een grote collectie, van de beste materialen met een eerlijke review en transparant over levertijden, dan is dit je adres. Als je salaris net betaald is, blijf hier dan weg, want het is te mooi om te laten liggen meestal ;)

Positief als voorgaande keren.

Behoeft geen verdere uitleg.

Geweldig bedrijf.

Snelle service, aardige mensen en goed advies

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!