Snel

Sneller -snelst

Heel goed!

Mafell MT55 besteld. Netjes een mailtje gehad of ik op de hoogte was van de levertijd. Als je mailt, krijg je ook snel reactie terug. Erg fijn. Mijn zul je hier vaker zien!

Delivered quickly product as described

Delivered quickly product as described

Perfect. Super snelle verzending.

Perfect. Super snelle verzending.

Mooi gereedschap en snel afgeleverd

Mooi gereedschap en snel afgeleverd

Medewerekrs voldoen altijd aan de verwachtingen of overstijgen die!

Prachtig, uniek, breed en diep assortiment. Is geen vergelijking voor in Nederland of in omringende landen.

Prima, levering conform verwachting

Levering conform verwachting, bestelling goed verpakt.

Professiolnele snelle afhandeling, ondanks dat het deze keer maar een kleine bestelling was

zie hierboven

Goed spul, snelle levering

Mooi goede website en snelle levering

Eerd een recentie geschreven en nogmaals zeer tevreden met service en kwaliteit!!

Rigtig god oolevelse

Havde en rigtig god oplevelse med bestilling og forsendelse.

• Vil du anbefale os? Ja

Correctie en snelle levering

Gewoon een prima bedrijf dat afspraken nakomt

Gedegen!

Goede voorlichting en betrouwbaar

Kwaliteit

Diverse bestellingen gedaan vlotte levering voor nette prijs,een keer bestelling niet compleet na contact vlot nagezonden met extra hebbeding.

netjes verpakt en geleverd

ben op de hoogte gehouden over mijn bestelling , en er is geleverd zo als afgesproken.

Super goede en snelle service.

Makkelijk en snel

Duidelijke en overzichtelijke site, direct kunnen zien of het op voorraad is en een snelle levering.

Goed en snell geleverd

Goed en snel geleverd zoals beloofd

Levering niet zoals het hoort

Levering via UPS werd afgeleverd in afhaalpunt dat definitief gesloten is! Geen spoor te vinden van waar pakje nu is Geen gehoor bij verzender GereedschapsPro

Zeer teleurstellende manier van leveren

Er wordt gewerkt met UPS en die zijn totaal niet klant vriendelijk. Als je niet thuis was verwacht je bij een kleine en goedkope levering dat het pakketje bij de buren wordt afgegeven. Niet dus Ik kon het ophalen bij een servicepunt 9km verderop en 15 minuten rijden. Verzendkosten zaten niet in de prijs dus voor €6 verwacht normale service. Ik denk dat GereedschapPro selectiever moet zijn welk bedrijf de bestelling bezorgd.

Heb mijn pakket niet ontvangen

Mijn pakket is verkeerd bezorgt en moet nu te lang wachten ze sturen geen nieuw pakket en halen de ander retour

Duidelijke beschrijving op de website. Bestelling snel geleverd en producten zijn top!

Prettig

Duidelijke website, snelle levering van de producten tegen een goede prijs!

Geweldig!!

Wat op de site klopt, voorraad ook. Hier vind je gereedschap wat je moeilijk vindt en dat tilt hun boven de rest uit, Chapeau.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!