altijd prima

website gebruikersvriendelijk met wensenlijst etc. Bestellingen en leveringen verlopen vlot. Is gewoon goede winkel.

Richard

Snelle en correcte levering!

Altijd correct!

Mooi assortiment en correcte afhandeling.

Zeer snelle en correcte levering

Mijn ervaring met gereedschappro, was 1 en al positief, het was bestellen en zeer snel leveren. Verder niks op aan te merken.

Snel geleverd, altijd op voorraad. Duidelijkheid over verzendproces

Geweldige winkel met professionele medewerkers

Ik ken de winkel alleen van online bestellingen. Altijd snelle reactie op vragen en gedegen advies. Levering goederen conform de verwachte levertijd van meestal de zelfde of de volgende dag. Prima!

Waanzinnig

Geweldige service en dito artikelen

Betrouwbaar

Goede website en mooie producten tegen goede prijs en betrouwbaar

Correcte afhandeling.

Bij de meeste online aankopen loopt er meestal wat fout met de leveringstermijn. Of er nu beloofd wordt dat er na 1 dag of na 5 dagen geleverd wordt maakt voor mij niets uit als er maar gedaan wordt wat aangekondigd staat.

Prima top

Je besteld en krijgt ook gelevert

Goede attente klantenservice, prima product, levering zoals afgesproken

Bezorging via UPS is een ramp!!!!

Wederom geen bezorger van UPS gezien. Pakket 3 dorpen verderop op 15min rijden bij een afhaalpunt achter gelaten. Bericht UPS niemand thuis, jammer voor UPS heb de gehele dag in de voortuin gewerkt en er is een videodeurbel aanwezig. Dus allemaal gelul van UPS. Wij zijn vanaf heden gestopt met bestellingen bij bedrijven/ webshop die bezorgen met UPS. Het bestelproces is een 8, afspraken nakomen onmogelijk met zo'n bezorging dienst (een 0 voor bezorging)... Zet UPS aan de kant en je hebt meer tevreden klanten.....

Na een zeer snelle reactie op een vraag en de vriendelijkheid van de medewerker een bestelling geplaatst. De bestelling is snel en netjes geleverd Top

Altijd goed geregeld!

Het bestelproces is makkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van jouw bestelling. De informatie bij de producten is niet alleen alle info van de fabrikant, maar er staat ook een tekst bij van GereedschapPro zelf, erg handig!

Perfect!!

Echt super snel geregeld en super snelle levering. 13:00 besteld 15:00 lag het klaar om met de post opgehaald te worden

Snelle levering! en top kwaliteit!

Echt een aanrader!

Snelle levering en voor de juiste prijs

Bessey lijmtangen besteld, snel en voor een goede prijs geleverd.

Goede communicatie en super snelle levering

De website duidelijk, prijzen goed aangegeven. De prijs van de gekochte bleek tot de laagste te behoren. En als bovenstaande super snelle levering.

Prima geregeld!

Alles goed

Goede kwaliteit en snelle levering.

Snel geleverd, top

De volgende dag alles binnen!

Altijd goed

Ik ben vaste klant bij GereedschapPro, ze stellen nooit teleur.

Oordopjes besteld en deze zijn top. Minpuntje is ups. Deze wijzigt de bezorgdatum op het laste moment naar de volgende dag terwijl de bezorger al bezig is op zijn route raar?

Goed verpakt

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!