Good product but scratched

Good price, next day delivery, excellent product but disappointed by the condition of goods. The clamps were stored loose in the box and scratched, not as per the advertised picture.

• Would you recommend us? No

Mooi product snel geleverd.

Prima service: Een verloopstekker (i.v.m. Engelse stopcontactaansluiting) was er apart bijgevoegd!

vlot besteld en snel geleverd in goede staat

geen aan- of opmerkingen

Keurig, snel en uitstekend materiaal.

Zeer tevreden met de snelle afhandeling. Goed verpakt en goed op de hoogte gehouden met bevestigingen enz.

Goed tot zeer goed

Ruim aanbod van kwaliteitsproducten tegen een goede prijs, eenvoudig bestellen, betalen en snelle levering! Jammer van de hoge leveringskost, voor bestelling boven 100 euro zouden deze toch kunnen geabsorbeerd worden door de verkoper?

Zeer goede levering

Alles volgens wens en op tijd ontvangen!

Bestelling was binnen 22ur al thuis

Great selection, fast delivery!

The wide selection of quality products in stock makes me want to learn dutch. Great experience ordering despite being a foreigner.

Fijne website snelgeleverd

Goede producten snel geleverd

Werkt prima en snelle levering

Goed materiaal, nette service

Prima winkel, een van de meer betrouwbare in Nederland. Helaas ook geraakt door de lange levertijden van bepaalde materialen en gereedschappen — maar daar heeft iedereen op het moment last van. Zou hier zeker weer bestellen.

alles volgens afspraak

wordt geleverd OK

Prijs en levering uitstekend.

Zeer zorgvuldige en snelle levering.

goed assortiment, snel geleverd

De cirkelzaagbladen die ik zocht waren beide op voorraad, en dat is natuurlijk handig. Het hele assortiment is met trefwoorden ingedeeld, en soms werkt dat goed maar het kan ook erg verwarrend zijn. Zoek maar eens een borenset. Daar is geen trefwoord voor, en soms heet het in de beschrijving cassette, soms borenset, soms een set boren. dat mag wat eenduidiger. Verder goed!

Een geweldig product!

Behulpzaam, snelle levering.

Veel berichtjes met de status van de bestelling, en de bestelling zelf was met veel zorg verpakt. Heel netjes!

Fijn

Fijn. Ik heb gebeld en werd goed te woord gestaan en goed geholpen zod ast ik kon bestelllen.

Goed advies Goed geinformeerd over de bestelling Snelle levering

Altijd goed, snel vriendelijk deskundig …. Geen dozen schuivers maar mede gereedschap fanaten

Gewoon weer top, en die lamp is ook echt super. Degelijk, krachtig, is poort, schokbestendig en wat een bak licht. En dat voor een leuk prijsje. Enige wat mist is een CAS accu aansluiting.

Goed en snel

Goed en snelle service

top

topppie

Ruime voorraad, snelle levering en scherpe prijzen!

Altijd goed.

Juiste product, snelle levering

Product gevonden wat maar weinig verkocht wordt in andere NL webshops.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!