Snelle levering van mijn bestelling

Eenvoudig besteld en goed geleverd!

Het bedrag voor gratis levering is wel hoog, 100 euro, maar het wordt netjes geleverd en anders op een afhaalpunt!

Top en correct

Mooi product en uiterst snelle levering en afhandeling

Excellente service, altijd klaar met raad en hulp.

1) Artikel gekocht en dat was niet in orde van leverancier zijn kant, mail gestuurd met foto en zelfde dag tijdje later al reactie dat ze dezelfde dag al een vervangend artikel zouden opsturen zodat ik het de volgende dag al in huis en verder kon doen. 2) Als je een vraag hebt over artikel krijg je zonder probleem advies en goeie raad. Ze zijn niet uit op mensen aankopen te laten doen die niet nodig zijn, had een aluminium plaat die niet recht was en had bij hen een andere gezien en had mailtje gestuurd om info over deze plaat, en kreeg advies om zeker nog eens na te kijken als de plat krom was of de plaat waar de aluminium plaat in zat, als deze werkelijk krom was de aluminium plaat die zij in voorraad hadden wel een mooie oplossing was. Heb deze aangekocht en ingebouwd en zoals beschreven heel mooi, makkelijk en simpel in te bouwen met de geadviseerde hulpmiddelen.

top levering snel en duidelijk

een snelle levering en alles netjes verpakt

Helemaal top

Snelle bezorging en goede kwaliteit!

Slecht komt afspraken niet na.

Had duidelijk gevraagd om bij adres gegevens te vermelden. Bij niet thuis, in blauwe plastic bak afleveren.dit was niet gedaan zodat ik mijn bestelling nog niet heb kunnen ophalen.

Snelle en perfecte levering

Heel snelle en perfecte levering dankjewel wel

Top bedrijf. Altijd snelle levering

Erg fijn om mee te werken. Wil niet meer anders.

Snel en correct !!! As usual !!!

Perfecte service en zeer goede materialen

alles uitetekend !

snel afgehandeld en verstuurd. Kon de volgende dag mijn freeslift al installeren. De Marman OFL is fantastisch!

EEN AANRADER !!!

RUIME KEUZE - GOEDE KLANTENSERVICE -

Snelle en correcte levering.

Goed en snel

Snel en netjes geleverd

Voor ik het wist was het ingepland en verzonden nette manier om snel te leveren

Zoals altijd; perfect!

Snel en goed. Niks te wensen over.

Vriendelijk en altijd behulpzaam als je vragen hebt

Is oké

Niet zo heel erg fijn

Goed opletten wat je koopt. Voor je het weet heb je een koopje in inches of anderszins onbruikbare dingen in huis. Ik heb uiteindelijk mijn geld terug gekregen maar ben dus een paar euro kwijt om het terug te sturen en geen steek verder.

Geleverd wat is beloofd!

Gemakkelijke website; snelle levering; uitstekend product. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Vakbekwame adviseurs

Voorafgaand aan de bestelling in deze Corona periode brede afstemming gezocht over de Mafell UVA 115 E schuurmachine en de soorten schuurmaterialen. Medewerkster kon niet direct antwoord geven op mijn vragen en hield ruggespraak met haar collega's waarop ik duidelijke beantwoording kreeg van de vragen. Serieuze team met mensen die in deze Corona periode de vragen zorgvuldig afhandelen en van hen zijde bemerk je dat op dit moment klanten contact belangrijk is. Ik kijk weer uit naar hun demonstratie dagen waar specialisten diverse machines toelichten. Nog even geduld en wachten tot deze lockdown periode afgesloten wordt.

Keurig

Goed telefonisch geholpen, en de volgende dag in huis!

Super zaak met vriendelijke en kundige mensen

Koop hier nu een aantal jaar mijn gereedschap, erg tevreden. Je wordt goed geholpen, zowel in de winkel als per mail.

Prima in orde!

Prima in orde

Super snelle levering! Top

Snelle levering goede service

Triton bovenfrees met spantangen, alles goed geregeld na per ongeluk verkeerde spantang.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!