Zoals altijd perfecte service

Besteld en snel ontvangen in Portugal

Milwaukee

Milwaukee is het beste elektrische gereedschap over een poosje koop ik het wel bij jullie

Eigenlijk frustrerend

Dit is de 2e keer dat ik wat bij u besteld heb. Beide keren een product er bij wat niet standaard in webshop aanwezig, waarvoor u een aparte offerte hebt gemaakt. Prima. Daarbij gelijk een betaallink toegevoegd. Ook goed. 1e keer had ik belang bij snelle levering en heb daarover enkele malen gebeld en daarna toch het product afgeleverd. 2e keer heb ik er niet achter aangebeld maar wel een mailbericht dat ik betaald heb verzonden. Kreeg hiervan ook een mailbevestiging. Daarna meer dan 2 weken gewacht en uiteindelijk gebeld. Bleek in de vergeethoek terecht te zijn gekomen terwijl alles op voorraad was. Ondertussen heb ik moeten behelpen met defect gereedschap. Denk dat jullie deze omissie moeten verhelpen. Graag ontvang ik 10% korting op aankopen bij uw specialistisch bedrijf met uitgebreid producten arsenaal.

Zeer duidelijk allemaal. Wat aangegeven wordt, wordt ook nagekomen. Top, ga zo door!!

efficient en informatief

correcte levering van het bestelde. informatief vwb orderbevestiging, track/tracing van het verzonden pakket, facturatie en pakbon. Een reden om goederen volgende keer bij GereedschapPro ye bestellen!

Goede behandeling en 100% tevreden

Top en op tijd geleverd deze keer via access point

Tot in winkel wanneer de grenzen terug open zijn

Mooie producten en een top service

Al enige jaren haal ik mijn mooiste gereedschap bij Gereedschappro.nl Eerst in loondienst als iemand die veel te veel geld uit gaf aan eigen gereedschap. Maar inmiddels als zelfstandige. Het voordeel aan dat goede gereedschap dat het langer dan een werkgever mee gaat! In Soest, Amersfoort en omstreken ben ik toch wel de grootst onbetaalde vertegenwoordiger van GereedschapPro waarin ik mening collega en ( vorige ) werkgever zo ver heb gekregen daar hun spulletjes te halen. Ze leveren naast goed gereedschap ook goed advies en eventuele mankementen worden Pro fessioneel afgehandeld. kortom, top winkel dit!

Perfect en snel

Ondanks dat Sander het freesje extern heeft moeten bestellen was het toch al volgende week binnen.

Topwinkel

goede prijs en snelle levering

Was qua prijs de beste en het werd ooknog eens snel geleverd.

Correct en betrouwbaar

Heb alleen een probleem met jullie verzender (UPS). Ik woon in Mechelen (België) Zij leveren niet aan huis maar dumpen de bestelling dikwijls op een centraal ophaalpunten in de stad. (Ik krijg ook geen briefje in de brievenbus)

Duidelijke website, levering volgens afspraak

Duidelijke website, levering volgens afspraak

Zeer snelle correcte levering.

Groot assortiment wat voldoende in voorraad is met snelle levertijd..ook in deze tijd!

Zag er praktisch uit

Heb het nog niet gebruikt maar ziet er heel praktisch uit het is maar voor in de lente te gebruiken als ik meubeltjes maak van pallets Mvg Paula

Op tijd geleverd, Alligator muurpluggen A6 van Toggler

Beschrijving van dit product op de site en het doosje klopt, wat mijn toepassing betreft. Ze houden nog steeds de schroeven goed vast in een gipsplaatwand. Er steunt een plank met een paar kg gewicht op.

Erg snel bezorg

Alles was goed in deze mijn eerste bestelling.

Duidelijk en snel.

Duidelijk bestellen en snel geleverd.

Excellente services

Heel excellente services, heel snelle reactie op mail met onmiddellijk een oplossing, vriendelijk en heel behulpzaam en volgende dag oplossing al in huis. Beter kan je niet wensen.

Top bedrijf en de service is ook super goed.

Ik vind gereedschap pro een top bedrijf, als je online besteld is het heel erg snel in huis en wordt altijd netjes thuis bezorgt. De mensen in de winkel hebben echt verstand van zaken en producten, die geven je altijd een goed advies, mijn advies ga hier zo mee door. Als je speciale producten zoekt onder het gereedschap dan moet je echt naar gereedschap pro toe gaan want daar kan je het echt vinden, zelfs de winkel is echt super netjes ingericht. Ik zou gereedschap pro echt aan iedereen aan bevelen, maar dat doe ik in middels al bij mijn collega's.

Nooit teleurgesteld top bedrijf

Zeer fijn bedrijf dat er bovenop zit !

Ik zeg: wederom weer top geregeld.

Alles snel en naar verwachting geleverd.

Met onbekende levertijd toch de volgende dag verzonden, zeer aangenaam verrast :)

Snelle levering top product en super prijzen

Prima, zeer tevreden. Ik kan geen 10 geven anders kunnen jullie niet meer verbeteren.

Tot nu toe alles gevonden zonder problemen. Maar met een lift voor de frees lag deze net boven mijn budget. Dan maar gewone Kreg freesplaat genomen. Dan nog een probleem dat ik moet overwinnen en ik geef dit alleen maar aan dat iemand met een Makita voor dezelfde problemen komt te staan want de bijgeleverde bouten zijn M8 daar waar er in de frees friemelboutjes zitten van M2. Maar dit is louter ter informatie. Dus die friemelboutjes uitboren en draad in trekken, anders vrees ik dat ze zullen afbreken onder de schokken en trillingen. Doe zo verder ooit komt er wel een 10 van mij.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!