Prima verzending maar relatief traag.

Het duurde bijna een week voordat ik de spullen in huis had en dan nog slechts een deel van de bestelling.

Dik tevreden met de bestelling

Eigenlijk is alles dik in orde. - Overzichtelijke webshop - Uitgebreid assortiment - Goede concurrerende prijzen - Snelle levering Enige minpuntje vind ik bezorging met UPS, is wel snel maar niet zo flexibel, tracking is altijd een lastig ding bij hun, bij "niet thuis" wordt 't vaak een probleem... beetje Amerikaanse praktijken voor wat betreft verantwoording. Maar goed, heeft niets van doen met jullie service, ik zou alleen als advies geven een andere bezorgdienst te nemen.

Snelle levering en duidelijke informatie over het product

Blij met mijn nieuwe lamello Zeta p2, wel jammer dat het juiste inbussleutel er niet bij zat

Prima spullen, nette prijzen.

Prima ervaring met dit bedrijf.

Goede prijzen en snelle levering

Snelle levering. Prima prijs. Groot aanbod

Vlotte aankoop.

Snelle levering.

Goed gereedschap voor nette prijs

Miin ervaring met Gereedschap Pro is goed, Makkelijk mijn benodigde materialen gevonden en besteld voor een nette prijs. Verbetering ligt meer bij de vervoerder UPS. Die heeft er nog langer over gedaan als Post.nl. 2 dagen later als aangekondigd en een waardeloze website. Gereedschap Pro kan beter een andere vervoerder zoeken, deze doet af aan hun eigen perfectie. Gereedschap Pro, super, top, uitstekend.

positief

Goed assortiment, snel geleverd, goede prijs

Ondanks corona toch prima service. Pick up bij de voordeu

Ondanks de corona toch gewoon m’n bestelling kunnen afhalen. Ingericht pickup point bij de deur.

Lang wachten op versturen van producten

Ik had graag een betere recensie gegeven maar ik krijg heel veel mails over de bestelde producten en na lang wachten uiteindelijk de bevestiging dat de bestelling geleverd zal worden. Ik heb nu nog niets gekregen.

echt anders dan anders

GereedschapPro heeft echt een ander assortiment, en als je op zoek bent naar innovatief spul, zul je hier heel wat vinden. Ik kwam hier terecht omdat ik op zoek was naar de Pentel Graphgear 1000, en vond hem alleen bij GereedschapPro. Snel geleverd en echt het beste vulpotlood op de markt. Als je er anders over denkt, word ik graag overtuigd. Ik geef graag geld uit aan spullen die goed (blijven)werken!

Uitstekende service

Goed verpakt ,

Super Service

Hele Fijne Winkel. De Service is echt heel goed.

Zeer snel en een erg hulpvaardige klantenservice (Maurice)

Voorraad op website was niet bijgewerkt waardoor ik artikelen bestelde die niet voorradig bleken te zijn. Deel werd de dag na bestellen geleverd en na telefonisch contact over het voorraad verschil zijn de alternatieve artikelen de dag daarna geleverd.

Doen wat ze beloven.

Kwaliteitsproducten. Goede service en snelle verzending. Na de corona toestand ga ik zeker naar de nieuwe zaak voor meer informatie over de producten.

Top service!

S'middags besteld, volgende dag in huis! En dat in deze coronatijd, netjes gedaan!

Mooi product en functioneel

Fijn in het gebruik

Dat is oké

Is goed

schitterende producten voor een correcte prijs

Ik heb al enkele malen online besteld bij Gereedschappro en ben er zeer tevreden over. Het zijn telkens kwalitatieve producten die vlug geleverd worden voor een correcte prijs.

snel

Goed snel ondanks de corona

Besteld en vrij snel de bevesting

Zoals steeds perfect geregeld

Alles zoals steeds perfect in orde

De service en de uitleg op internet als in de winkel is goed

Een prettige ervaring om gereedschap aan te schaffen

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!