Zeer snel en goede prijs.

Snelle afhandeling van bestelde producten. De prijs is ok. Zeer tevreden met de kwaliteit.

Perfect.

Uitstekende service, Alles zat erin,niet opgevuld met plastic,maar met recycle papier,zeer snel geleverd en vriendelijke na mail gekregen. Gewoon top!

Zaagblad besteld tijdens de feestdagen en nog voor het nieuwe jaar bezorgd. En dat i.v.m. De drukte van de bezorgers toppie ga zo door.

gewoon goed

Duidelijke gebruiksvriendelijke website, mooie prijs, product besteld, vlotte levering e voila een tevreden klant. Mijn motto; heeft u een klacht vertel het ons, zijn de bevindingen positief vertel het anderen.

Goed hereikbaar en snel geleverd

eerst even telefonisch advies gevraagd en daarna online besteld. Beide gingen vlot, volgende dag geleverd prima!

Prima snel geleverd

Gewoon zoals het hoort dikke prima

UITSTEKEND

PRIMA BEDRIJF

Goede prijs, snelle levering

Verschillende keren gereedschap besteld. Telkens een goede prijs en snelle levering

Snel geleverd, merkeigen onderdeel

erg goede website, voldoende info om op te vertrouwen

super snelle levering, zelfs tussen Kerst en Oud&Nieuw

Fatsoenlijke prijzen, goede informatie, ordelijke bezorging

Fatsoenlijke prijzen, goede informatie, ordelijke bezorging

Super tevreden met de levering en de kwaliteit van het product

Heb een klauwhamer van het merk Hultafors TC 20 XL.. Voldoet aan alle verwachtingen en ben er heel blij mee. De klauwhamer ligt uitstekend in de hand en de balans is perfect. Het kammeren van onder ander spijers gaat nu met speels gemak. De hamer kan ik iedereen aanraden en geld is meer dan waard. De Levering van GereedschapPro is klasse.

Slechte communicatie

Slechte communicatie over de levering, beloven terug te bellen maar dat gebeurde niet.

alles verliep vlot

heel tevreden!

Snelle levering en duidelijke communicatie

Zie hierboven

Top service!

Fijne mensen, goed assortiment, goed advies en top service!

Ondanks corona super service

Online besteld, afgehaald in Haarlem. Heel aardige, deskundige medewerker. Ging allemaal heel vlot!

Snel bezorgd, makkelijke website, mooie prijs

Snel bezorgd, makkelijke website, mooie prijs

Niet alles was voorradig

Goede service, vervangend artikel zonder meerprijs geleverd.

Kwalitatief en snel

Één van de weinige plekken waar ik Titebond kon krijgen en voor goede prijs. Zeer tof assortiment!

Ik vind het fantastisch gereedschap, gebruik het al jaren

Ik heb deze schroevendraaier set voor mijn zoon gekocht. Ik heb met hem een project opgestart waarbij ik hem de komende jaren ga helpen om het best mogelijke gereedschap te kopen/krijgen. Wera leek me een perfecte start om de rest van zijn leven mee te werken

super

prachtig op tijd

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!