Altijd correcte afhandeling van de bestellingen

Nette prijs. Goede verzending. Correcte afhandeling.

Betrouwbaar

Doen wat er is belooft en snel voor een redelikke prijs

Vlotte levering, goede communicatie.

Goed product voor een goede prijs. Vlotte afwikkeling, goede communicatie.

Iedereen gedienstig en in de weer maar de interne informatie stroomt niet goed door

Incra product perfect. Info betreffende levertijd was niet te achterhalen. Na een belofte dat het geleverd zou worden binnen 2 à 3 wekken stond het 3 dagen later aan mijn deur. Goed nieuws maar het geeft toch geen goede indruk. Maar nog eens! Zeer welwillend team en perfect product

Snel geleverd en goed verpakt. Top kwaliteit

Snelle levering en prima verpakt. Topproducten maar die kies je natuurlijk zelf uit.

Goede prijzen snelle levering en goed verpakt wat wil je nog meer

Bestelling goed,aflevering?

Snel kunnen bestellen, aflevering via ups onduidelijk. Zou eerst zaterdag komen, was toen niet online te vinden(foutmeldingen), zou toen dinsdag komen. Bleek er ineens maandag te zijn

Prima, niets op aan te merken, dank

Zoals ik hier boven heb geschreven, prima.

Snel bezorgd goed product

Toppertje

Prima prijs en assortiment, trage bezorging

Helaas was 1 artikel niet op voorraad, waardoor de hele (kleine) bestelling moest wachten op het artikel dat niet op voorraad bleek.

Absolutely perfect

I live in Belgium. I placed my order early in the afternoon a Thursday and it was delivered to my door the next day (Friday) You couldn’t do better. Everything was well packed and ce all items well protected. This was not my first order and I have always been very pleased with what I bought. Prof

Volgende dag geleverd en alles prima zoals het hoort.

zeer goed

coöperatie de website werkt erg goed Snelle antwoorden op vragen een heel belangrijk ding: veel betalingsmogelijkheden (heel belangrijk - sommige winkels of bedrijven bieden niet de mogelijkheid tot bankoverschrijving) Er waren geen problemen met wat ik had besteld enzovoort. noot 10 (om je de waarheid te zeggen, ik heb dit cijfer nooit op school gehad) nu heb ik je het briefje kunnen sturen

Super!!

Alles goed geleverd. Duidelijke communicatie via de mail!

Altijd goed spul en levering

Het is altijd raak bij GereedschapPro!

geweldig

heel fijn telefonisch te woord gestaan en hele vlotte levering,ga zo door.

Het bestelde item nog niet ontvangen

Nog niet ontvangen

Sneller leveren kan niet, goed ingepakt ook. Duidelijke uitleg op website

Vriendelijk correct

Product zoals omschreven. Prima advies

Super Service

Vriendelijk. Goed communicatie. Heel blij.

Supersnelle levering

Gemakkelijk bestelproces, goede communicatie over verzending en supersnelle levering

uiterst tevreden

service, goed advies, kwaiteit, betrouwbaar, snelle levering

Uitgebreid assortiment, zorgvuldig verpakt en verzonden.

Aan de verpakking kent men zijn webshop ;-). Bij GereedschapPro zie je dat ze tijd en zorg steken in hun verzending om alles behouden te laten leveren en zo ken ik ze: altijd met zorg en klantvriendelijk. Hun assortiment is uitgebreid en omvat vele van de mindere verspreide merken die wel mooie producten hebben: enig in de Benelux. Hun communicatie is vriendelijk en verzorgd. Ik ben er dus al jaren klant :-).

Heel snelle en correcte orderafhandeling

De gereedschappen zijn snel geleverd tijdens deze drukke dagen.

Duidelijk en snel geleverd

Duidelijk en snel geleverd

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!