Zeer goed !!!!!! Top

Mijn bestelling ondanks de corona snel gekregen. Nu nog enkele filmpjes bekijken op You tube ter installatie moet wel rechte lijnen hebben en een mooie afronding in de hoeken. Waarom een 9 omdat ik vind dat het altijd beter kan vraag me nu niet wat want ik kan niets zomaar bedenken.

Goed snel en komen hun afspreken na.. Super bedankt..

Snelle verzending goed assortiment

Mijn bestelling is keurig op tijd geleverd. Geen klachten.

Snel goed en keurig verpakt

Zeer correcte en snelle levering

Goed gereedschap, snelle levering

Alleen gereedschap van de beste kwaliteit, na de bestelling geleverd binnen een dag!

Zoals altijd volgens afspraak geleverd.

Perfect bedrijf. Wordt altijd volgens afspraak geleverd. Echte aanrader super bedrijf.

Slecht kwalitiet

Nitril handschoenen besteld ik ben niet tevreden heel slecht

Goed product, en zeer snel geleverd.

Uitgebreid assortiment

Prima winkel, Uitgebreid assortiment, snelle levering en goede prijzen.

Fijne winkel

Fijne winkel, zeer gedreven hulpvaardigen mensen die daar werken

Nette en snelle levering

Nette en snelle levering

betrouwbare zaak

kundige personeel, geven duidelijke uitleg, zeer aardig, geven de benodigde tijd aan de klant en denken met de klant mee. erg fijne zaak om spullen te kopen.

goede ervaring met bestelling

makkelijk besteld en snel geleverd.

Très bonne réactivité et respect du délai de livraison

Très satisfait de ce premier achat sur ce site.

Verstand van zaken.

Duidelijke uitleg over voor en nadelen. Erg vriendelijk en je praat met mensen die heel goed weten waar ze het over hebben. Prettige winkel/zaak om te komen, kijken en kopen.

Goed product en snelle levering

Très satisfait !

Très satisfait !

perfect en snel geholpen en zeer goed verpakt.

Online besteld. Zou het komen afhalen maar was verhinderd. Heb bezorgkosten betaald zonder dat het een vertraging in de levering tot gevolg had!

Super gereedschap en snel geleverd!

Zeer snelle levering

Aangezien ik nog maar 1 produkt heb besteld en geleverd gekregen heb, is mijn review misschien niet van veel betekenis. Wel kan ik zeggen dat zodra besteld alles stap voor stap gemeld werd en razend snel geleverd was. Dus mijn volgende bestelling in deze branche zou maar zo weer bij Gereedschap Pro kunnen zijn.

al meermaals vanuit Belgie aankopen gedaan, altijd zeer professioneel. Goede service TOPPIE

Gewoon goed. Niets op aan te merken.

Pakketje werd op dag en tijd afgeleverd zoals was aangegeven. Gereedschap was goed verpakt.

Top bedrijf.

Bestelling geplaatst en precies volgens afspraak geleverd. Komt tegenwoordig nog zelden voor. Na zeer nare ervaring bij andere bedrijven is dit een hele positieve ervaring. Top.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!