Very nice!

Good description of the items, well packed. Only minor downside is the delivery delay (ordered the Thursday evening, delivered the Monday morning). That's very good, but we tend to get used to delivered the next day...

Superwinkel

Mooi kwaliteit spul, precies wat ik zoek

Bestellen / betalen en vlotte levering, zoals je het verwacht !

Goed assortiment en snelle service.

Rechte slijper van Makita besteld en snel thuis ontvangen.

Mooie web/winkel met mooie artikel voor de timmerman

Altijd netjes verzorg verstuurt, en is er iets mis , dan hebben ze een top service

Vriendelijk en samen gezocht voor oplossingen

Zal hier zeker nog zaken bestellen, enorm aanbod van producten. En niet te vergeten is hier nog de mogelijkheid om zoals vroeger aan de telefoon je probleem uit te leggen en dan samen tot een oplossing te komen. Top

goeie prijs en snel geleverd

goeie prijs en snel geleverd

snel en correct

snel en correct

Heel breed assortiment van kwaliteit spullen. Goede service.

Incra dealer en dealer van zo veel meer mooie merken. Top.

Super goed geholpen.

Ben keurig netjes te woord gestaan en geholpen. Ben erg tevreden!

slecht

Na middernacht een mail van UPS gehad, om 6 uur 'smorgens gelezen door mij, kon de bezorgtijd niet meer wijzigen. Bezorging door UPS diep triest, pakket zou einde dag bezorgd worden, maar rond de middag schijnt er iemand van UPS aan de deur te zijn geweest. Pakket is niet voor de tweede keer aangeboden, maar direct naar een afhaalpunt gebracht. Kies een andere bezorgdienst. m.v.g. G.Luif

Keurige snel levering

Artikelen besteld via de webshop, snel kunne afrekenen, via mail op de hoogte gehouden van de voortgang en keurig netjes geleverd.

Goed, beter, Pro.

Meer dan goed gereedschap, dat je niet zomaar ergens anders tegenkomt. Nu al heel veel plezier gehad van mij Swansondriehoek. En natuurlijk een snelle, probleemloze levering.

Goede en klantgerichte service.

Fijne en duidelijke communicatie op de site maar ook met de medewerkers.

Gewoon goed

Snel geleverd goede website Kortom ga zo door

Geweldige service en hoe alles verpakt is ook, dank!

Snelle levering.

Makkelijk met bestellen en een snelle levering, goede kwaliteit van spullen.

Excellente qualité

Vendeur sérieux et livraison rapide

Snel bezorgd, telefonische vraag adequaat beantwoord.

Snel bezorgd, telefonische vraag adequaat beantwoord.

Alles volgens verwachting, geen opmerkingen

Perfect volgens de verwachtingen

Briljant apparaat

Goede kwaliteit, erg robuust. Doet precies wat ik gehoopt had.

Gewoon goed

Product besteld dat niet op voorraad was (was vermeld). Als opmerking toegevoegd dat ik d.m.v. mijn bestelling wilde reserveren. Hier geen reactie op gehad, maar na verloop van tijd gewoon opgestuurd gekregen. Prima dus.

Duidelijke site.... Eenvoudig bestellen

Goed geholpen.

Alles is volgens afspraak de dag erna netjes afgeleverd.

Levering zoals altijd

Ik heb al een paar keer wat besteld, maar telkens komt het de volgende dag netjes aan. Top bedrijf!

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!