Alles OK

Vlot en goed.

Ben goed geholpen, en zeer service gericht.

Prettige persoonlijke service

Prettig om een verhaal te horen dat niet alleen maar rozengeur en maneschijn verkoop bla bla bla is, maar ook over de keerzijden en alternatieven. Dan heb ik het gevoel dat we het echt ergens over hebben.

Groot assortiment in winkel met vriendelijk personeel.

Snelle levering en uitgebreid assortiment. Veel dingen voor de houtbewerker die je in andere winkels niet vindt.

Prima winkel met goede kwaliteit producten

Gereedschappro heeft een mooie verzameling producten, van betaalbaar tot het duurdere topsegment (Mafell en Festool). Ik winkel er graag.

Goede service /prijzen en snelle levering

Snel geleverd tegen goede prijzen

Mijn bestelling

Uitstekende service. Zeer goede, adequate verpakking. Erg snelle bezorging. Bestel- en leveringsproces zonder complicaties. Hartelijk bedankt!

goede communicatie en vlotte levering

een ontbrekend onderdeel werd nageleverd. Wat geduld moeten oefenen maar dit lag aan de fabricant van de onderdelen, niet aan de verkoper ! Zeer tevreden over de service.

Product was binnen 24 uur geleverd. Meerdere e-mails ontvangen met informatie over de order en levering. Top!

OK

Prima organisatie

Schitterend

Altijd super vlotte levering. Blij dat ze met ups werken, zo kan ik laten leveren bij onze lokale supermarkt die elke dag tot 19u open is. Pracht producten en bij vragen een snelle en goede respons.

Dit is met recht een speciaalzaak!

Producten zijn van zeer goede kwaliteit, worden uitermate zorgvuldig verpakt en vlot geleverd. Jammer dat op de site diverse artikelen ‘out of stock’ zijn en dat de aanvulling nogal wat tijd in beslag neemt.

Goed, vlug en duidelijk.

Snelle en goede service. Goed verpakt en schadevrij aangekomen

Prachtig assortiment met veel hi tech merken.

Prachtig assortiment met veel hi tech merken waar ik enthousiast van word! Duidelijke voorraad aanduiding met de te verwachten levertijd is prettig webwinkelen. De betaalmogelijkheden zijn ruim en mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Heel blij mee!

Snel besteld en snel geleverd

Goede ervaring zoals al vaker met Gereedschap Pro.

snelle levering,goede prijs.

snelle levering, goede prijs

Goede service en hebben alle tijd voor je.

Goede service en hebben alle tijd voor je. Een puntje voor verbetering is dat ik ik het verleden een paar keer een product heb besteld en daarover gebeld/gemaild zou worden wanneer deze in huis was. Helaas moest ik daarvoor zelf bellen.

Prima verlopen.

Snel geregeld

goede service snelle verzending

gewoon goed

Top service bestellen en snel leveren !!!!

VASTE KLANT !!!

Prima gedegen gereedschap

Prima gedegen gereedschap

Kwaliteit blijft heel hoog

Bestel regelmatig online en altijd uitstekend.

Doe zo verder

Goede info van Sander en goede Communicatie.

Super snelle service en levering!

Lever tijd zou weken zijn, maar pakket was al na een paar dagen binnen!

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!