Top site, mooie spullen

GereedschapPro verkoopt zeer mooie kwaliteitsproducten, deze worden ook zeer snel en netjes afgeleverd door kwaliteitstransporteur UPC Bovendien een zeer mooie website waar ik graag op kijk

Prima. Snelle en goede levering

Snel geleverd en goed verpakt.

Gewoon goed

Niks op aan te merken

Aangename aankoop

De producten zijn top qualiteit, zeer snelle levering, prijs is ook in orde.

Geweldig service.

Geweldig service. Snelle levering. Duidelijke uitleg bij de producten.

Snelle levering, mooie mal voor deur schanieren

Het gereedschap is van goede kwaliteit

Zoals op de website aangegeven werd had ik mijn bestelling na 1 werkdag in huis.

Gemakkelijke site en snelle levering

Gemakkelijke site en snelle levering

Sneller geleverd dan vooropgesteld!

Puike service, goed gecommuniceerd bestelling niet in voorraad, en ondanks dit toch een snelle levering!

Goed en correct

Geweldige ervaring deze site en de verzorging

Snelle, correcte en duidelijke communicatie en levering!

On-line duidelijke en simpel te gebruiken webshop. Levering snel en correct. Bedankt!!!

Ruim aanbod en snelle bezorging

Ze bieden een ruim assortiment voor de ervaren profie/klusser en bezorgen snel. Aanrader !!

Prima voorlichting en levering!

Goede vriendelijke voorlichting, snelle levering en mooie kwaliteit.

Vriendelijke en behulpzame mensen. Duidelijke afspraken en communicatie en alles prima geregeld met t afleveren van goederen.

Goede service en communicatie

Mooi assortiment, vlotte levering

Goed materiaal

Zeer goed om mee te werken, wel spijtig dat er geen Nederlandse handleiding bij zit

alles prima

alles prima verlopen zoals het hoort

snel antwoord, top producten

Een website met elders in Nederland moeilijk of niet te krijgen topproducten voor wie zelf mooie dingen wil kunnen maken. De prijzen zijn prima in orde en de levering is snel. Ook vragen (over producten) worden snel en goed beantwoord.

alles in orde!

ik kreeg wat ik besteld had, op tijd, degelijk verpakt... alles vlot, alles ok!

Het geleverde gereedschap is als omschreven op de website. Bezorging was snel, op één onderdeel na, maar dat werd netjes aangekondigd per E-mail en is inmiddels ook ontvangen. Verpakking was goed, dus onbeschadigd ontvangen.

Helemaal goed in een keer.

Bestelde snel en correct geleverd.

Zeer goed en snel

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!