Prettig

Prettig

Goed geregeld Vertrouwd adres

Snelle service!

Snelle en goede service.

Top, mooi productaanbod, prima service en vlotte levering

Overzichtelijk productaanbod, prima service en vlotte levering :)

Heldere productsbeschrijving, snelle levering

Heldere productsbeschrijving, snelle levering en voor en goeie prijs

Artikelen zijn prima, verzending had beter gekund

Klein artikel besteld, dat prima in bubble wrap envelop door de brievenbus had gepast. Werd verzonden in een doosje met UPS dat wegens niet thuis bij een pakket punt ver uit de buurt gedropt werd. Had niet verwacht dat het geen brievenbus post zou zijn, dus geen aandacht besteed aan bezorgmomoment Verbeterpunt: als de bestelling qua afmetingen als briefpost verzonden kan worden is dat makkelijker voor de bezorger en voor de klant (En misschien lagere verzendkosten)

Vlotte afhandeling

Super goede prijzen en snel geleverd

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering, netjes op de hoogte gehouden.

kwaliteit winkel

verzending veel beter als in het verleden,

Zeer degelijk materiaal, vlotte levering en goed verpakt.

Zeer degelijk materiaal, overzichtelijk aanbod vlotte levering en goed verpakt.

Prima eerste aankoop

Bestelling en levering conform afspraak. Op tijd en goed verpakt

Snelle levering, mooie producten.

Vandaag bestellen morgen in huis. Ze verkopen mooie merken met mooie producten. De man die ik aan de telefoon had was erg vriendelijk.

Topperde toptop

Altijd netjes, hulpvaardig en betrouwbaar.

Positieve ervaring

Reageert snel op vragen en komt met oplossingen. Neemt dus uitgebreid de tijd voor de klant, iets wat je tegenwoordig niet vaak meer meemaakt. Levering was snel, goed verpakt en kwalitatief zoals het product was omschreven. Keep up the good work!

Wederom via de website een machine besteld, netjes op tijd en goed verpakt geleverd.

Keurig milieuvriendelijk verpakt, snel geleverd.

Retour procedure verliep vlekkeloos. Ik had iets niet passends geselecteerd.

snelle en correcte levering.

plezierig zijn de adviezen en commentaren welke ze bij hun producten mee laten zien.

Snelle verzending

Zeer snelle verzending met goede communicatie!!

Isotunes free, na schrik om te bestellen na een paar gelezen reviews kunnen deze perfect dienen op het werk. Geluid is boven verwachting en meer dan luid genoeg in toch een gehoorige werkplaats. De bluetooth werkt fantastische met ver bereik. Battery gaat 2. 5 dag mee, top dus. Had alleen gedacht dat er standaard extra maten oordopjes bijzaten. Voor de rest top product.

Prima aangekomen levering

Geen bijzonderheden, gewoon zonder problemen, zoals altijd.

Okee

2 artikelen online besteld, 1 niet op voorraad. Besloten om bestelling zelf of te halen in de winkel indien alles binnen was gekomen. Nooit een e-mail kregen dat mijn besteling klaar lag. Na 2 weken zelf maar eens contact over opgenomen. Antwoord: ‘zal iets mis zijn gegaan met e-mail ’ geen excuses voor het ongemak. Zelfde laconieke houding in winkel. E-mail zal wel in uw spam hebben gezeten. Wat natuurlijk niet het geval was. Dat soort dingen irriteert me, dus bestel voortaan liever ergens anders online. Winkel zag er prima uit. Ondanks ‘swa’ houding prima geholpen verder. Adviseert gewoon in winkel te shoppen en niet online te bestellen.

De bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt. Één product stuurde ik retour, omdat deze niet helemaal naar wens was. Dit werd snel opgepakt en afgehandeld. Als ik gereedschap nodig heb, kom ik hier zeker terug.

Snelle levering en goede artikelen

Na bestellen van de Jessem freeslift is deze snel bezorgt.

Vlotte en goede service

Prettige en kundige informatie via de telefoon

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!