Heel snel met verpakken, jammer dat de post(bedrijf) er 2-3 dgn over doet.

Zeer groot assortiment van goede kwaliteit

Zeer snelle afhandeling van mijn order, echter de vervoerder laat het vervolgens afweten. 4 dagen wachten op mijn bestelling is geen ramp, maar kan in deze tijd veel sneller.

Goede communicatie

Daarom was het niet bijster snel leveren niet vervelend!

Kreeg materialen de volgende dag al gratis binnen. Netjes!

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

Duidelijke informatie, snelle levering!

Rotterdam

zeer goed geen enkel probleem

goede service snel geleverd

Goede service aardig aan de telefoon

top

Snelle verzending, duidelijke site, prijs goed.

De Bora zaaggeleider werkt er goed. Blij mee. Hij was goed verpakt, en mooi recht geleverd.

Snelle correcte service

Super en snel!

Unieke assortiment en snel geleverd!

Zoals altijd...

Gewoon geen gedoe. Dat is fijn.

Een dikke 10

Super altijd net geïnformeerd als er vertraging zou kunnen zijn . nette behandeling Kortom een bedrijf om toets op te zijn

Duidelijk snel en goed

Assortiment zou ruimer kunnen meer keuze in de merken zelf

Na het invullen een type fout gemaakt waardoor het verkeerd werd bezorgt. Kreeg meteen na afleveren een mailtje waar het pakketje was en of ik het wilde ophalen of dat het retour werd verzonden. Prima service en snel opgelost.

Mooie site, prima verzending dus gewoon top!

Zeer tevreden over de site en verzending van het product.

snelle correcte levering

Snelle correcte levering. Prijstechnisch ook veruit de goedkoopste!!

Lage kwaliteit, slechte levering

Levering duurde een halve week langer dan verwacht. Daarbij was de doos op meerdere plekken flink beschadigd, ergens in het process wordt gegooid. De spullen hebben beschadigingen en een lagertje had zand tussen de kogeltjes. Vrij slordig allemaal. Geen aanrader als dit voor iedereen geldt.

Gewoon goed

Gewoon goed

Goed.

Met gereedschappro goed. Met ups niet zou de volgende dag geleverd worden, niet dus. En met de mededeling wordt geleverd voor het einde van de dag kun je dus ook niks.

TOP!

makkelijk bestellen en snelle levering. DANK!

Goed geholpen

Goed en prettig geholpen.

Zeer goede Service after sale

Zeer goede Service after sale, zie je niet vaak meer, veel beter als de Chinese Banggood service, na 4 weken nog niks ontvangen.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!