Alles ging soepel en netjes

Snelle levering van de bestelling

Zeer vlotte levering. Duidelijke website. Product goed zichtbaar op de website.

Prima bedrijf alleen de bezorging via UPS is niet klantvriendelijk

Je krijgt een bericht van UPS: voor het einde van de dag wordt het pakket bezorgd. Betekent dat, dat net voor 12.00 uur s'nachts? Derhalve heb ik het laten bezorgen in een afhaal locatie van UPS. Ook gaven ze aan via de app dat het een dag later bezorgd zou worden en ineens stond er dat het pakket al bezorgd was bij de afhaal locatie; verwarrend. De app die UPS gebruikt is ook niet gebruiksvriendelijk. Gereedschap pro kies een andere bezorger, dan was de score:5 sterren geweest.

makkelijke site met scherpe prijzen

de bestelling was snel gedaan want, de site is simpel om door te lopen en op te zoeken, het product was snel geleverd en goed verpakt, goede kwaliteit voor een goede prijs..

Vriendelijk, goede service en snelle levering

Telefonisch contact gehad over een bestelde bijtelset. Vriendelijk en kundig geholpen. Bestelde product de volgende dag in huis.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Uitstekende en snelle service

Zeer aan te raden. Wat onduidelijkheid over de levertijd, maar keurig en snel op gereageerd via de mail (en toch op voorraad en dus snel geleverd). Ook nog iets vergeten te bestellen, maar dat kon nog snel toegevoegd worden. Erg tevreden!

Uitstekend!

Prima service, snelle levering, prima product.

Goed product, snelle levering

Het product is zoals verwacht, superkwaliteit. De website is toegankelijk en je kan gemakkelijk bestellen. Levertijd en kwaliteit van de levering is goed. Product is zorgvuldig verpakt verstuurd. Zou hier zo weer bestellen. Ik heb een kapzaag (hand) besteld.

is goed

Dan is GereedschapPro.nl helemaal mijn ding.

Vlotte levering

Ondanks gereedschap niet op voorraad toch nog snel geleverd.

Zeer prettige ervaring

Altijd goed

Besteld, en snel binnen, verders nooit problemen met Gereedschappro. De enige klacht die ik kan verzinnen is dat ze teveel mooi spul hebben......

Geweldig!

Zeer uitgebreid assortiment, snelle verzending en de mogelijkheid om achteraf te betalen vind ik ook altijd heel prettig

Was wederom top

Heerlijke webshop. Goede plek om verjaardagsgeld kwijt te kunnen

Snelle levering, uitstekende service

Snelle levering, uitstekende service. Goede prijs

Altijd goed geholpen

Klantvriendelijk en n eerlijk

Snel, doelgericht en professioneel

Over Pro geen klachten. De bezorgdienst niet helemaal. De doos was open gescheurd. De helft had er makkelijk uit kunnen vallen. Iedereen laat wellis wat vallen. Maar er schade is dan los je dat op.

Ik heb nog nooit zo snel mijn pakje ontvangen als bij jullie. Gewoon top, meer kan ik niet zeggen.

Bedrijf met top gereedschap, zeker een aanrader.

Waarom een 8 het kan altijd beter, een bedrijf met professioneel gereedschap. Zal zeker meer bestellen in de toekomst. Verschillende maten beitels aangekocht van Narex, super beitels voor een betaalbare prijs. Ik mis een merk dat ik zelf gebruik dat is Milwaukee, top gereedschap. Misschien komt dat nog. Groet Paul.

Zoals het hoort

Netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling, nette factuur en precies op tijd geleverd.

bestelling binnen 24 uur bezorgd

Positief

Mooi gereedschap wat ik heb gekregen

Ik heb mooi gereedschap gekregen maar ik heb nog niet genoeg besteld om een 10 te geven

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!