gewoon goed

gewoon goed. Correcte leveringen en als het moet goede ondersteuning

Er stond pet abuis foute informatie op de site. Vandaar een foute levering. Na contact keurig geretourneerd en gelijk de site aangepast. Top!

Snel en correct en

Perfect assortiment

Giga assortiment en snel geleverd met UPS.

Goede kwaliteitsprodukten. Snel geleverd.

Ik had een product nodig dat niet op voorraad was en dat de levertijd langer was dan normaal. Uiteindelijk had ik deze toch nog met 2 dagen binnen.

Duidelijke website en snelle levering

Blij met mijn bestelling en snelle levering

snelle levering en prima service

Bestelling geplaatst en paar dagen later was het er. Heel blij mee

Geweldige service

Vrijdagochtend gebeld, vrijdagmiddag Mafell Timmermanskettingzaag opgehaald. Aardige mensen aan de telefoon, klantvriendelijk, meedenkend. Ook vader (die het is komen ophalen) stond te kijken van de vriendelijkheid ondanks dat hij jullie bel heeft gesloopt (hihi). Bedankt! We komen vanaf nu voor alle benodigdheden/apparatuur naar jullie daar onze vorige leverancier nogal wat steken liet vallen!

Mafell gereedschap

Gewoon goed zoals altijd

uniek product

Als weer een product dat in Nederland alleen geleverd wordt door GereedschapPro. Op gebied van gereedschap treft u hier alles waarvan u niet wist dat u het miste totdat ....

Gewoon geen problemen, snel geleverd.

Snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden worden via email. Een aparte factuur ook er fijn, en het beloofde product ontvangen

Ledlenser besteld . Na paar ker hen en weer gemaild te hebben kreeg ik de juiste info. Snel en veilig geleverd !

Ze hebben net die extra stap gezet

Oké

Goed op de hoogte gehouden met bestelling en producten zoals omschreven

Top zoals beschreven

Duidelijke site uitleg via film , dus weet je wat je van product kan

Julie krijgen een 10! Op de schaal van 1 tot 10

Heel veel webshops beloven van alles en als je afgerekend hebt staat er in eens “ kan iets langer duren” of meer van dat soort gepraat. GereedschapPro, 20.30 uur besteld, en echt (!) de volgende ochtend bezorgd! SUPER

Snelle levering en goed verpakt.

De dag na de online bestelling netjes geleverd. En Factuur kwam netjes to per email.

Ben maar even langs gereden

Ik was op zoek naar een freeslift en alle bijbehorende attributen en kwam er in de webshop niet helemaal uit. Er was zoveel. Ik ben toen even langsgereden en ze hebben me uitstekend geholpen. Echt even de tijd genomen om van alles te laten zien. Heel fijn.

2x een bestelling gedaan en beide keren snel en correct geleverd.

Perfect snel en kwaliteit

Totaal tevreden met de levering. Snel en goede spullen.

Goede en duidelijke uitleg mooi gereedschap

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!