Gewoonweg TOP service

Net voor 15:00 besteld en zoals beloofd de volgende dag in huis. Netjes verpakt en met de glimlach geleverd.

Zoals altijd de perfecte service en advies van Joost

Zie boven

Snel

snel

Uiterst compleet en vriendelijk

Mooie producten en je wordt er vriendelijk geholpen. Denken graag mee.

Bestelling was op tijd en compleet

De bestelling is overeenkomstig het bestelde geleverd en keurig op tijd.

Vandaag besteld , morgen in huis

Kwalitatief gereedschap aan goedkopere prijzen dan hier in belgie. En nog aan de deur gebracht. Wat wil een mens nog meer? Topfirma!!!

Uitstekend service

Ik kreeg mijn bestelling keurig op de volgende dag( vandaag besteld morgen in huis ) en stevig en op maat verpakt! Dat is een stukje service!

Snelle levering en goede kwaliteit spullen voor een fijne prijs

Prima product

handig dat er ook gele en rode stiften bijzitten. Ben momenteel bezig met donkere meubelpanelen en dan is de gele stift een uitkomst. Alleen jammer dat dit als pakketje wordt verzonden en de bezorger één keer aanbeld en niet de moeite neemt om even te wachten wanneer je van de bovenverdieping moet komen. Mocht nu naar een pick-up punt. Had makkelijk door de brievenbus gekund

Precies zoals je het wilt.

Vandaag belstellen en morgen thuis.

Zeer goede indruk

Zeer goede indruk aan over gehouden: goede communicatie en feedback over bestellingen. Bestellingen ook keurig ongebruikt geleverd (helaas deze week slechte ervaring gehad bij een andere webshop). Zo op de website te zien veel internationale merken, die je bij de “gangbare” bouwmarkten niet ziet en die vaak goed beoordeeld worden. De ironie wil dat ik zo’n drie jaar geleden verhuisd ben naar het buitenland, maar daarvoor bijna 25 jaar er aan de “overkant” heb gewoond. Aan de andere kant misschien beter voor m’n portemonnee...... ;-)

Vlotte reactie. Snelle verzending

Gewoon prima service

Zeer positief

Prima web winkel

Snelle verzending

Perfect afgehandeld

Vlugge levering

Prima.

Levering volgens vermelding op de website. Goede communicatie en prima verpakt.

top!!!

deo besteld, prima service

Goed aanbod, maar belabberde bezorgdienst UPS

Gereedschappro heeft een mooi aanbod, ook van gespecialiseerde tools. Het pakketje was goed verpakt en ben er blij mee. In mijn ogen is de bezorgdienst een visite kaartje van het bedrijf, en UPS is echt één en al bagger. Ik denk niet dat ik hier weer ga bestellen, tenzij het nergens anders verkrijgbaar is. Na 4 werkdagen het pakketje ontvangen. Eerste dag was ik niet aanwezig op het tijdstip dat ze kwamen. Niet dat je iets kan plannen, het enige wat UPS weergeeft is "voor einde dag", bezorger heeft briefje in bus gedaan dat het zou worden afgeleverd bij een pickup point de volgende dag en op te halen vanaf 15:00. Daar ben ik heen geweest en mijn pakket was niet aanwezig. Terug bij huis was UPS notabene weer langs geweest.... Met wederom een briefje met nu "laatste poging". Via de app een pickup point geselecteerd maar toch voor de zekerheid gebeld (bellen met een mens aan de lijn is onmogelijk met UPS via de spraakcomputer, tenzij je op de vraag "is het voor een offertjeaanvraag" ja antwoord). Daar werd mij verteld dat het de volgende dag bezorgd zou worden bij datzelfde pickup point, en dat was het geval. Ik snap dat dit boven gereedschappro's handen zijn, maar er is wel een contract met UPS wat is afgesloten. Even googlen op ups geeft ook geen positieve reviews.

Snelle afhandeling

Ondanks dat mijn pakketje op tijd werd opgestuurd door GereedschapPro, was er per ongeluk iets mis gegaan bij de verzendpartij, waardoor ik het pakketje niet ontving. Na een melding van mij hiervan aan GereedschapPro hebben ze super snel contact opgenomen met de verzendpartij, om toch nog z.s.m. mijn pakketje te kunnen leveren en ze mij van een reactie konden voorzien. Het feit dat dit zo snel wordt gepoogd op te lossen, vind ik top!

Prijs kwaliteit verhouding is prima en snelle bezorging.

Gewoon goede producten en snelle bezorging

awesome !

Absolute aanrader. Het is verbazend hoe snel bestelde spullen bezorgd worden. Doet bijna denken dat je de enige klant bent - hopelijk niet ;-)

Goed en snel

Goede service, goed verpakte goederen en steeds snel.

Een minpunt van de levering: de bezorgdienst UPS trof ons niet thuis. Er lag n briefje half in de brievenbus met daarop voor iedere passant leesbaar dat het pakje naast de plantenpot (naast de voordeur) lag. Daar lag het zichtbaar. Niet zo handig van UPS want iedereen had het kunnen meenemen.

Snel en goed geholpen.

Product was niet voorradig ging weken duren. Gelijk reactie gehad en gelijkwaardig product besteld. Super.

Kwaliteitsspul

Snel verstuurd, goed verpakt.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!