goed en snelle levering mits aanwezig natuurlijk.

Goed en een snelle levering mits aanwezig natuurlijk, ruime keus voor de Pro en Amateur.

Alle spullen netjes verpakt de volgende dag geleverd.

Zeer Goed

Product goed omschreven op de site ! Snelle levering.

Ups is een slechte pakjesdienst

Ups dropt mijn pakje gewoon in een verzamelpunt, ze zijn nooit langsgeweest, niet aangebeld, geen kaartje in de bus of email, rechtstreeks naar afhaalpunt. Ik haat dat!

Super snel geleverd

Het is super snel en correct geleverd

Snelle levering scherpe prijs. Doet wat ze beloofd

Mooi product, tegen scherpe prijs. Gereedschappro maakt waar wat ze beloofd. Henk zegt: “top gedaan Sander”!

snel en correct geleverd

netjes verpakt en snel in huis

Snelle levering, ook naar Frankrijk!

Mijn bestelling van verschillende items op 03/08 werd op 06/08 in Zuid-Frankrijk reeds geleverd! Prima gedaan.

overzichtelijk en goed voorbereid met foto's en video's

goed gereedschap en levering was ook goed

Snel en goede kwaliteit

In het weekend besteld en dinsdag geleverd :-)

Goede service!

duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Ik was nog niet eerder op de site geweest, heel gebruiksvriendelijk, alles was duidelijk en overzichtelijk en alles voor een scherpe prijs, daarnaast een snelle levering, vandaar dat ik een bestelling heb geplaatst. Ben uiterst tevreden

Zelfs tijdens hun verbouwing is er toch gelegenheid je producten af te halen!

Hiiiiiiiiiihaaaaaaaaahhh!

Heel goed !

Werkt heel gemakkelijk bedankt

Levering is Prima, maar veel spullen wat ik graag wil staat op na levering

Ik heb zelf een plaat van magnilock MLP 7518-AL uit engeland moeste laten over komen omdat dat ik kon niet meer langer wachten. Kost mij best veel geld om het te hallen. En zo zijn er tientallen producten wat ik graag wel dat ik ze niet kan bestellen.

Zoals altijd gewoon goed.

Inmiddels enkele malen bij GereedschapPro besteld en altijd goede ervaringen. Super assortiment waardoor je je je niet hoeft af te vragen hoe het met de kwaliteit zit. Nadat ik de bestelling had geplaatst had ik me bedacht en wilde ik andere vullingen voor een vulpotlood. Een mailtje gestuurd en snel een reactie en aanpassing van m'n bestelling.

Excellent, had a great choice at fair prices

Was able to buy things I can't find from resellers at home and also bought some specials that were only available from you guys. Delivery was super quick too - thanks. Even tempted to come over from the UK for the September weekend!

Keurig verpakt optijd geleverd.

En voor een mooie prijs. Wat wil je nog meer.

TOP bedrijf met TOP service

Ik ben al jaren trouwe klant van GPro. Logisch: zij leveren fantastisch gereedschap. En dat niet alleen. Men denkt met je mee en adviseert uitstekend. Het zijn namelijk geen "dozendumpers" zoals veel grote gereedschapmagazijnen. Men heeft werkelijk enorme kennis van zaken. En de service is mijns inziens ongeevenaard. Zo miste ik de rode stalen basisplaat van het INCRA TS-LS systeem. Niet op voorraad. Zou pas in oktober binnenkomen uit de U.S.A. Ik was het alweer bijna vergeten tot ik van de week een mail kreeg van Joost dat hij er nog 1 had gevonden. Kijk: dat is dus service van de bovenste plank en dat maakt dat je graag klant blijft daar. Aanbevelen? Ja natuurlijk!!! NB: de website is verslavender dan nicotine en alcohol bij elkaar!

Mooi assortiment, goede prijs en snelle levering!

Snel en goed

Bestelde voldoet precies aan de verwachting

Prijs, kwaliteit , en service zijn top !

Klantenservice is zeer behulpzaam en snel antwoord als je een vraag hebt.

Twee keer een order geplaatst: steeds de volgende werkdag geleverd.

Jammer dat de winkel momenteel niet open is. Ik heb kort achter elkaar twee maal een order geplaatst en beide orders zijn de eerstvolgende werkdag keurig geleverd. Nog steeds alle vertrouwen in dit bedrijf.

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!