Goed spul, snelle levering

We hebben niets ontvangen.

UPS zegt aan de deur geweest te zijn maar dat zijn ze niet; wij waren gewoon thuis en de buren ook. Onze ervaring met UPS is dat zij slecht leveren in onze buurt. Kan geen contact krijgen met UPS. Hen wel een vraag gesteld maar (nog) nix gehoord.

oke

Zeer correcte en snelle levering met positief gevolg voor snelle verderzetting van de werkzaamheden.

verzoek tot retourneren onbeantwoord

Iso tunes pro besteld . Maar het product voldeed niet aan de verwachting . Tot 2 maal toe het de retour informatie ingevuld maar zonder respons . Ik neem mijn verlies bij deze maar het is de eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel. het feit dat je zelf opdraait voor retour kosten vind ik trouwens niet echt service gericht . De retour pagina van hun website geeft geen bevestiging na invullen . Ook al niet erg transparant . Iso tunes is een moeilijk te vinden product dus zodoende kwam ik bij GereedschapPro terecht.... eenmalig dus . Rich

Snelle service en goed advies

Prima, geen problemen

Bestelling snel en goed geleverd. Prima!

Bestellen was eenvoudig op de site. Snel geleverd de volgende dag al. Informatie Vince mail was prima.

Topwinkel

Geweldig aanbod. Uitstekende persoonlijke service.

Zeer goed en snel

Goede service met goed personeel Zal zo weer bestellen alles was goed verpakt

handige tools

Ze hebben van die hulpmiddelen voor bv meubelmakerij die je eigenlijk nergens anders kan kopen of er heel duur aan moet zoals dat van milescraft,kregg en ijk,vindt je alleen maar bij deze firma.

Zeer goed geadviseerd en geholpen.

Zeer goed geadviseerd en geholpen.

subliem

snelle accurate levering van een kwaliteits product

Snel geregeld

Besteld en binnen termijn geleverd prima

na verkeerde bestelling van mijzelf super opgelost

nadat een verkeerd Mafell zaagblad was besteld is, na mail contact, order omgezet naar juiste blad.

Niks op de service en producten aan te merken!

Altijd weer leuk om hier te bestellen, mooi uitgebreid assortiment, kwalitatief gewoon erg sterke producten, de service is gewoon top! En de leveringen snel! De Parf Fence van UJK is echt een uitkomst, in combinatie met de nieuwe uitvoering van de Parf Guide maak je écht met het grootste gemak een MFT tafel, wat een genot!

Perfecte service

Netjes gereageerd op mij mail om de bestelling te wijzigen .

Goede site en cooreecte/snelle afhandeling van bestelling.

zeer tevreden

zeer tevreden

Gunstige prijs en snelle levering

Goede info duidelijke site en vlotte levering.

Prima bedrijf die nog eens mee denken met klant

Had via de webshop freesmotor met verkeerde spantang besteld. Werd keurig gebeld dat ik verkeerde spantangkeuze had gemaakt, alvorens ze het verstuurden. Toppie.

Compleet assortiment en snelle levering

Ruime keuze en snelle levering en tegen een scherpe prijs.

er zat geen T20 bit bij mijn schoeven

Dit had ik wel verwacht

Fenomenaal, snel, goede service, correcte prijzen en mooie productlijn.

Razendsnelle service en goed product

14:58 besteld , volgende ochtend bezorgd

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!