Geweldige producten

Bij vragen steeds snel een professioneel antwoord terug

Super service

Super service Super snelle levering Duidelijke berichten over verloop verzending

Mee-denkend

Geluidsbescherming aangeschaft. Werkt goed, maar niet voor beoogde doel.

perfecte service

snel en perfecte service zelfs naar Portugal

Snelle verzending en nette communicatie. Het onderdeel dat ik besteld had was niet direct voorradig. Hiervan kreeg ik netjes op tijd een mail met uitleg.

Prime en correcte levering

De levering is correct en snel. Echter er is weinig op voorraad en de verwachte levering van veel artikelen pas op zijn vroegst oktober. Dus 3 maanden. Veel te lang.

Goed advies, goede communicatie, snel geleverd

Super levering en artikel

Top producten snellelevering!

Al meerdere keren besteld. Altijd snel en goed verpakt. Site is goed overzichtelijk. Informatief en de extra opmerking van Sander maakt het af. Niet te vergeten een bijzonder Kwalitatief hoogwaardig assortiment Top ga zo door!

Professioneel

Geweldig assortiment voor de professionals en de serieuze DHZ. Verzendingskosten en betaalkosten zijn een minpuntje.

Gewoon top

Prima Service

Goede levering van een goed product

Alles ging goed tot en met de levering. Echter er is wel een kleine verbeterpunt. De facturering kan beter. Ik had al het product betaald bij de bestelling via iDeal . Later kreeg ik een electronisch factuur. Mijn betaling stond niet vermeld in het factuur. Dit schepte verwarring bij mij maar na een mailtje werd het duidelijk dat de item al betaald was. Dus als de betaling er bij had gestaan was het duidelijker geweest en hoefde niet heen en weer gemaild te worden.

Gereedschap werkt naar behoren spullen kwamen netjes verpakt, keurig op tijd

Gereedschap werkt naar behoren spullen kwamen netjes verpakt,keurig op tijd

zoals altijd, goede producten voor een alleszins redelijke prijs.

Zoals altijd, goede producten voor een alleszins redelijke prijs. Netjes verpakt en geleverd binnen de opgegeven termijn.

Niets op aan te merken, top!

Heb de decoupeerzaag net in huis maar de eerste zaagproberrsels zijn fantastisch!

snel geleverd en goede kwaliteit producten

snel geleverd en goede kwaliteit producten

super

dit veld is verplicht

Zeer correct en snel

Goede website Kwalitatief hoogstaand

Nette levering

Mijn pakket was zeker keurig op tijd afgeleverd. Zelfs nog eerder, als de tijd aan gaf. Bedankt

Goed geholpen, goed ontvangen.

Handige website, kundig personeel en snelle levering. Top!

Zoals altijd super goed

Fijne winkel met uniek gereedschap . Altijd snel bezorgd en mocht er iets niet meer zijn altijd een net berichtje dat het iets langer kan duren. Kom hier vaak terug voor mijn meubelmakerij Ga zo door

Deze keer perfect met ups

Gemakkelijk als het systeem werk nogal veel producten niet in voorraad

Goed product Goede service Snelle levering Goed op de hoogte gehouden qua verzenden e.d. Product goed verpakt Kortom alles is goed verlopen.

Tout simplement parfait !

Een zeer professioneel, behulpzaam en snelle dienst ! Prachtige en verstandig gekozen producten ! Une adresse incontournable !

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!