Goede service, snelle levering

Toplevering van GereedschapPro

Laat in de middag gebeld met de vraag of de bestelling toch nog de volgende dag geleverd kon worden. Tijdens dit gesprek kwam UPS al aanrijden, maar is het de medewerkers van GereedschapPro toch gelukt om mijn bestelling mee te geven aan UPS. En dit werd de volgende dag keurig netjes afgeleverd. Een topprestatie!

prima gereedschap, service als vanouds.

Ondanks deze moeilijke tijd voor ondernemers, toch deze service kunnen blijven bieden, hulde.

Vlotte service.

Goede prijs, snelle levering!

Beste prijs

prima levering.

Artikel conform beschrijving, goede communicatie en supersnelle verzending. Top!

Goed gekozen assortiment, gebruiksvriendelijke website, betaling vlot, snelle verzending. Kortom: niets op aan te merken.

Heldere communicatie

Goede prijzen en goede informatie naar de klant

Goed snel.

Snel geleverd fijne communicatie

Erg tevreden, verrassend assortiment,snelle levering.

Ik overweegde al een poosje om een colliflower zero clearance insert voor mijn festool kapex uit de Verenigde Staten te bestellen, dus ik informeerde bij iemand die mij voorgegaan was hoe dat meeviel ivm levertijd, verzendkosten taxen e.d.; dat was in zijn geval goed tegengevallen, maar hij wist te vertellen dat ze ook in NL te bestellen waren. Ik heb al eerder bij gereedschappro besteld, en had nog een paar dingen op een niet dringend verlanglijstje staan (midi systainer voor mijn makita schaaf en een wera power zijkniptang) en die maar gelijk meebesteld. Erg blij.

Super.

Perfect service and fast delevery.

Gewoon een top bedrijf!

Bestel vaak gereedschap hier de service is heel fijn en een goede prijs-kwaliteitverhouding

Snel besteld en snel ontvange

Nette shop. Mooie spullen voor een goede prijs en snelle levering

Wolfcraft hoek spanners besteld snel geleverd en top kwaliteit!

Zeer goed bedrijf.

Veel gekocht. Nog NOOIT problemen gehad. Ga zo door.

Gerne wieder! - Es hat alles geklappt.

Ich wurde über die NL-Niederlassung eines österreichischen Unternehmens auf Sie aufmerksam. Weil ich das Produkt bereits kannte und der Preis (... trotz der hohen Versandkosten! ... deshalb nur 4,5 statt 5 Sterne) attraktiv war, entschloss ich mich zum Kauf, den ich nicht bereue. Schnelle Lieferung. Gute Transportverpackung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De allerbeste

Ik probeer sinds begin van mij zaken als zzp'er om alleen met goed, kwalitatief bedrijven te werken en dit was get eerste keer dat ik dacht " wow dit is een zeer goed service". De vooraad is top, de besteling ging prima, e-mail notities waren perfect op tijd en levering was op de doorgeven tijd gestuurd. Ben heel blij met jullie winkel en kan jiet wachten tot mijn volgende besteling.

gereedschap perfect!!

Alleen jammer dat het verzonden is met UPS

Goed en snel geleverd. Prijs ook perfect

Goede ervaring..goed en snel

Ik kreeg batterijen van een ander merk geleverd, maar wel hogere kwaliteit

Doen wat ze zeggen jammer dat de winkel nog niet open is

goed bedrijf

bestellen en laten bezorgen gaat perfect en de prijzen zijn OK .

Het produkt prima optijd en goede communicatie !!!

Gewoon goed geregeld en prima produkt

Top ervaring iedere keer weer

Altijd keurig geleverd en op tijd!!

Mooie concurrerende prijzen - goed verpakt - snel geleverd!

Echt af en toe eens in de gaten houden, die mensen!

Mooi gevarieerd assortiment

Mooi gevarieerd assortiment. Leuke maar ook zeer handig stukken gereedschappen welke je bij andere winkels niet tegenkomt

Eysinkweg 71

2014 SB Haarlem

023-76 023 76

Over GereedschapPro

Ga jij ook voor het beste gereedschap? Dan is GereedschapPro.nl helemaal jouw ding. Bij ons werken geen verkopers, maar mensen met enthousiasme en liefde voor gereedschap die veel kennis en ervaring hebben. Oftewel echte gereedschapidioten. Passie voor gereedschap dat is bij ons waar het om draait!