Mooi geleverd maatwerk. Keurig.
Prima advies, kleurstalen binnen een dag ontvangen. Doek was netjes opgerold verpakt,, van prima kwaliteit en perfect op maat. We zijn klaar voor de zomer!
Mooi doek goed verpakt en snelle order
3 nieuwe doeken besteld aan de hand van opgestuurde kleurstalen Ruim binnen de levertijd keurig bezorgd
Fijne snelle afhandeling en soepel in aflevering.
We hebben een nieuw zeildoek besteld voor ons zonnescherm. Het doek werd binnen de vooraf aangegeven termijn geleverd en voldeed volledig aan de verwachtingen.
Zeer positieve ervaring met bestelling bij Zonneschermdoek. Ook het filmpje van het vervangen van het doek was zeer duidelijk waardoor het vervangen zo gebeurd was.
Goed niets op aan te merken
Ziet er goed uit . Het doek zit er nu 3 weken op.
Goede prijs kwaliteit
Ons zonnescherm ziet er weer als nieuw uit. Was ook heel makkelijk te monteren.
Perfect zonnescherm is weer als nieuw
Het doek is goed zelf te vervangen . Je moet wel met 2 personen zijn om dat te doen
Even gebeld omdat ik voor het eerst zelf het doek ging vervangen en tijdens het bestellen toch een vraag had. Zeer prettig te woord gestaan, goed uitleg gekregen en vervolgens de bestelling geplaatst. Samen met buurman oude doek eruit gehaald en nieuwe teruggeplaatst. We waren letterlijk in een half uur klaar. Zeer gelukkig mee want een nieuw elektrisch scherm kost al gauw 1000 euro en totaal niet nodig. Was rood doek en we kozen nu voor licht grijs doek. Modern en prachtig!!! Absoluut een aanrader.
Ook vantevoren bij aanvraag van kleurstalen wordt je heel vriendelijk geholpen.
Makkelijk te bestellen en op tijd afgeleverd. Mooie kwaliteit van het doek.
De levering was geheel volgen planning en goed verzorgd
Gewoon gekregen wat ik heb gevraagd en zo wil ik het graag
Gratis elektrisch zonnescherm gekregen met versleten doek. Nu een mooi scherm voor een 'klein' prijsje.
Super makkelijk te bestellen ,je volgt de stappen en ........ besteld!! En super snelle levering en ziet er top uit
Volgens afspraak bezorgd. prachtig doek, precies naar wens.
Over het geheel dik tevreden . Doek is netjes bezorgt en is van een zeer goede kwaliteit !
Zoals eerder omschreven, overzichtelijke website van dit bedrijf zodat duidelijk zonder fouten het betreffende doek kan worden uitgezocht. Het bestelde doek was zeer goed afgewerkt, naaiwerk en omslag en ruimte voor de bevestigingspees. Zeer goed verpakt verzonden voor een nette prijs, wat wil je nog meer beslist een aanrader, top!
Netjes geleverd en duidelijk instructie super
Kleuren waren goed, Montage voorspoedig, Heel tevreden......
Nieuwland Parc 10H
2952 DA Alblasserdam
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Is het doek van uw zonnescherm aan vervanging toe? Kies een op maat gemaakt zonweringdoek & monteer het eenvoudig zelf! www.zonneschermdoek.nl