Snelle reacties en mooi eindproduct

Vorig jaar met kerst voor het eerst bedrukte tassen besteld. Zijn snel geleverd met goede kwaliteit logo erop. Dit jaar wederom een product besteld en ziet er wederom top uit!

Perfecte afhandeling

een vlotte communicatie en snelle afhandeling en een prima kwaliteit.

Uitstekende service en vlotte afhandeling

Altijd een open communicatie met FDS Promotions over de mogelijkheden die er zijn. Al jarenlang tevreden klant.

Prijzen en producten in orde, opvolging klant kan beter.

Wij zijn een agency, we hebben 5 producten besteld voor onze klant. De prijzen en de producten waren telkens volgens afspraak in orde. Jammer genoeg zijn 2 bestellingen op de foute locatie afgeleverd, op ons eigen kantoor in plaats van bij onze klant. Ook werden we niet op de hoogte gebracht van de vertraging van onze bestelling omwille van douane controle.

Prima service, snelle levering

Goede service en communicatie. Snelle levering. prima product.

2 hemden van Harvest & Frost besteld. Passen als gegoten. Zeer fijn om te dragen!

professioneel en effectief

Service rapide et efficace

la commande en ligne est facile à faire et le suivi de la commande est rapide et clair. J'ai reçu ma commande très rapidement. J'ai été mise au courant très rapidement d'un problème de stock et tout m'a bien été expliqué avant de recevoir mes colis.

snelle en goede service

positieve ervaring :-)

Heel tevreden

We hebben uiteindelijk niets kunnen aankopen, maar de service bleef top! Volgende keer denken we zeker terug aan jullie.

order processing was quick, contact very friendly

but: Newsletter in English for German addressee would be better because we don't understand the newsletter in belg

Good not great

Delivery was very quick, but some boxes were damaged and I didn't like the form that the roles were in. They looked like a side effects sheet from a pharmacy. But after ī made my own role sheet it was good. Many fabric bags had thread coming out of it.

top product - snel geleverd!

Prima voorstel - product voldoet aan verwachtingen - efficiënte & snelle aflevering

Zeer goede service!

We willen jullie bedanken voor de bestellingen die we bij jullie gedaan hebben en waarvoor we een zeer goede service gehad hebben…… We hopen in de nabije toekomst nog verder samen te werken …

Zeer tevreden over de snelle service

Snelle levering en goede uitvoering

Snel en efficient

Zeer vriendelijk, snel en correct.

Perfecte afhandeling !

Sales heeft mij perfect ondersteund en een voorbeeld met onze logo doorgestuurd. Bestelling werd verder goed afgehandeld en op tijd geleverd.

topkwaliteit

dank zij de vriendelijke en bekwame hulp van FDS promotions krijgen we altijd weer een mooie resultaat precies zoals we in ons gedacht hadden. Heel content

Zeer correcte opvolging van Dorien.

CCC

Met plezier vaste klant!

Pas nog gepersonaliseerde rugzakken en pennen besteld. Enorm goede kwaliteit en zeer vlotte communicatie/levering. Zeer tevreden over FDS, met plezier vaste klant daar.

Fantastic result

We've ordered fifty umbrella's with our logo and the results are fantastic! The service and support was also amazing. Definitely one of the best in personalizing products with prints. Thanks!!

Goede & snelle klantenservice!

Goede & snelle klantenservice!

Top advies! Top service! Op maat gerichte klantbenadering, correcte prijs: veel waar voor je geld.

Fantastische cadeauboxen ontvangen.

Via Isabel De Somer bestel ik jaarlijks een kerstcadeau voor de werknemers van Scheldekabel nv. Isabel geeft ons enkele mogelijkheden; wij kiezen er één uit en tegen de kerstperiode gaat iedereen naar huis met een prachtige box. Elk jaar opnieuw zijn de mannen bijzonder content met dit gebaar. Fantastisch concept!

Waterrijtstraat 32

3920 Lommel

+3211668440

Over FDS Promotions

Bij FDS Promotions denken we niet productgericht, maar oplossingsgericht. Ons dynamisch team staat garant voor service en kwaliteit, en dat beamen onze klanten keer op keer. Al 20 jaar lang leveren wij originele relatiegeschenken en promotiematerialen voor uiteenlopende projecten. In de FDS webshop kan u eenvoudig zelf op zoek gaan naar een geschikt standaardpakket binnen uw budget. Ook voor specifieke kerst- en eindejaarsgeschenken kan u bij ons terecht. www.fdspromotions.com