Goede website, producten zijn zoals ik had gehoopt Netjes verpakt

Veel keuze, mooi materiaal, snel bezorgd.

Mooi tafelzeil, goede levering

Mooi tafelzeil. Nette levering. Helaas niet " vandaag besteld, morgen in huis" maar dag later. Verder top

Het tafelzeil is in goede orde ontvangen

Het aanvankelijke bezorgprobleem is heel goed opgelost

Goede kwaliteit zeil, precies op maat, geleverd op rol, zodat er geen vouwen in zitten en dat zonder extra kosten! Ik ben superblij met mijn groen wit geblokte zeil!

Het zeil is echt mooi, snel geleverd, niets op aan te merken. Ik ben er blij mee als bescherming van mijn bureaublad.

Snelle bezorging,goed verpakt. Super.

Mooi tafelzeil, goede kwaliteit

Kleur en maat als besteld en snel geleverd.

Leuke tafelzeilen (op maat) voor een schappelijke prijs

Voldoende keus uit diverse soorten tafelzeil, we hebben er een aantal besteld en kunnen nu wisselen, erg leuk!

Veel keus, vloer bezorgd

Al meerdere keren hier besteld. Volgende dag levering werd niet gehaald, maar dat was voor ons niet van gelang. Veel keus, keurig op maakt gesneden en goed verpakt bezorgd.

waardeloos

om een fout te verdoezelen geven ze gewoon door dat je die maat niet kan meten het verschil tussen 1.5mm en 2.2mm met een schuifmaat op 1-/20mm

Prachtige tafelzeil.

Mooi afgewerkte tafelkleden. Een aanrader.

Snel geleverd en goeie kwaliteit!

Duidelijke website. Snelle levering voor maatwerk. En het product is van goede kwaliteit.

Goed, maar niet meer zo snel

Een paar jaar geleden bestelde ik ‘s middags zeil en had ik het ‘s avonds in huis. Nu moest ik bijna een week wachten (wo > di). Dat is jammer. Maar verder nog steeds prima (kwaliteit, verpakking, etc.).

Een geweldig goed bedrijf

Bedankt voor het mooie tafel zeil

Goed en snel opgelost

N.v.t

Tafelzeil op maat

Tafelzeil op maat geleverd en veel keus. Levering / bezorging kan misschien wel iets sneller, werd pas op derde werkdag na bestelling door DPD bezorgd.

Goede service en prachtig tafelzeil

Ik las meerdere slechte reviews maar mijn ervaring is het tegengestelde: een goede service en een mooi tafelzeil van goed materiaal.

Prima product

Mijn ervaring met is dat het een prima product is. Al meerdere keren besteld

Goed product

Goed product

Het bestelde product is van goede kwaliteit

Transparant tafelzeil besteld van 2.2 mm dik. Goede kwaliteit en precies de goede afmeting geleverd gekregen

Eerst ervaring is goed

Eerst keer dat ik hier bestel maar ziet er goed uit

Prima.

Prima geregeld. En op tijd.

Levertijd lang

Op website staat 1-3 werkdagen levertijd. Bij ons is het een volle week geworden.

Coolendonk 2

5706WS 2