Op tijd en op maat geleverd

Mooi op maat geleverd. Netjes verpakt en geleverd

Correcte levering

Iedere keer als ik bestel, word het direct geleverd Fijne firma

Netjes verzonden

De verzending duurde wat langer, misschien ivm feestdagen, maar het tafelzeil kwam onverwacht binnen op een rol dus keurig geleverd. Bedankt! Prima prijzen.

Kwaliteit en service

Online makkelijk in te vullen, daarna goed geïnformeerd over levering. Tafelzeil is van sterke mooie kwaliteit. Heel blij mee!

Goed tafelzeil

Hebben een tafelzeil besteld goed opmaat blij mee

Snelle bezorging en netjes verpakt. Kwaliteit is prima

Bestelling is snel geleverd en van goede kwaliteit

Uitstekende klantenservice

Er was een verkeerd artikel geleverd, contact opgenomen met de klantenservice en het werd zonder probleem vervangen. Ook werd er een retourlabel gezonden om het verkeerde artikel terug te sturen.

levering was goed en op tijd

goede prijs en levering

Het zeil is zeer mooi past goed op de tafel

Snelle levering, zeer solide verpakt

Perfect op maat!

Telefonisch maten doorgegeven, daarna binnen 1 werkdag 3 zeilen netjes op maat ontvangen. Bedankt, mijn familie gaat ook bestellen.

Tafelzeil te kort

Tafelzeil op maat besteld. Ten eerste later verzonden en ontvangen nadat ik contact had opgenomen. Ten tweede is de op maat bestelde zeil te kort. Ik moest foto's op de mail zetten, dat heb ik ook gedaan. Ik krijg maar geen reactie. Ik heb weer gemaild, moet ik dan ook weer gaan bellen?

Slecht!!!!’

Slechte kwaliteit tafelzeil , nu bij een ander besteld wat echt 2mm is !!En dikkere kwaliteit! En mooi schuin afgesneden rand!

Het is goed en mooi

Goede ervaring.

Goede ervaring netjes geleverd

Kwaliteit en service prima

De werkelijkheid komt prima overeen met foto op internet en tafelzeil was prima verpakt

Helemaal geweldig

Alles goed

Top kwaliteit.

Mooie kwaliteit tafelzeil, super snelle levering, aantrekkelijke prijs.

Goede service en alles prima opmaat geleverd

Goede kwaliteit tafelzeil

Goede kwaliteit!

Na meerdere opties voor een doorzichtig tafelzeil kregen we hier de beste deal! Bestellen ging gemakkelijk en een vlotte verzending volgde. Wij zijn ontzettend enthousiast over ons tafelzeil!

Fout in zeil

Er zit een streep, van een machine denk ik, over de hele breedte van het zeil. Niet weg te poetsen. Jammer. Levering op tijd en correct, evenals de maten.

Snel geleverd, moo product, geen bevestigings email

Prima bedrijf

De kwaliteit is super

Maar als je vraagt echt op maat zonder krimpmarge dan zou men dat moeten respecteren nu moet ik enkele tijd wachten voor mijn bescherming past

Nette levering, wel even geduld

Gekocht te tijdens actieperiode, daarom iets langer moeten wachten op levering. Goed product, ligt netjes op tafel.

super!

Snelle en nette levering.

Coolendonk 2

5706WS 2