Prima product, juiste maat

Prima product, juiste maat en netjes afgeleverd

Slecht

Op de website staat vandaag besteld morgen op tafel nou niet dus 5 dagen later. Spreek je ze er op aan dan krijg je te horen tijdens de actie periode 1-3 dagen levertijd. Helaas word er op de site niets over een actie periode gesproken. De verbinding word gewoon verbroken. Eens maar nooit meer

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Niets te klagen, gewoon top

Geen snelle verzending

Bedrijf verzend 1 keer per week Dus als je vrijdags besteld word het een week later verzonden

Niet zoals verwacht

Het tafelkleed had een andere kleur dan verwacht, op de site leek het tafelkleed wit maar het was een vreemde beige kleur. Gemaild of het artikel geretourneerd kon worden maar geen reactie. Daarnaast was het pakketje langer onderweg dan van te voren gemeld.

ik had het eerder verwacht . is op verkeerde adres geleverd door bezorger . maar het ziet er goed uit wat ik besteldt had.

Uitstekende ervaring .

Alles netjes geleverd. Vooraf goed advies. Wij zijn er helemaal blij mee voor onze tuintafel. Top kwaliteit.

Goed geregeld

Goede service!!

Snelle levering pas goed

Prima product, mooi op maat geleverd!

Mooi dik tafelzeil, netjes op maat gesneden! Zeer tevreden mee!

Geweldig mooi

Heel mooi tafelzeil, lekker dik, mooie beschervoor mijn tafel. Super tevreden

SNEL EN GOED SPUL

RUIME KEUZE , MAKKELIJKE SITE SNEL EN GOED GELEVERD. GOEDE PRIJS

Gemakkelijk, snel en een goed product

Rustig online een keuze kunnen maken en vervolgens snel een op maat geleverd product ontvangen. Het bevalt prima

Prachtig Paas tafelzeil

Verzenden duurt veel langer dan “vandaag besteld, morgen op tafel” (zoals de belofte op de webshop)

Prima product.

Precies zo geleverd als verwacht.

Goede service, goed product

Omdat ik twijfelde tussen 2 tafelmatten kreeg ik gratis staaltjes toegestuurd. Nadat ik mij keuze had gemaakt was het snel in huis. Ik ben er zeer tevreden over!

Prachtige kwaliteit

Mooie en originele tafelzeil. Kwaliteit prima zeker qua dikte. Mooi kleur. Alleen DPD bezorgd laat. Woensdag bestelling gedaan. En pas maandag ontvangen. Bericht van dpd dat het zaterdag geleverd zou gaan worden. Maar voor niets zitten wachten. Maar blij met mijn zeil wachten dus waard is

Goed, maar niet akkoord met verzendkosten beleid.

Ik bestelde 2 tafelzeilen dewelke prijs/kwaliteit ok zijn en alles werd redelijk snel verzonden. Voor elk tafelzeil koos ik de optie om ze te verzenden in een koker/buis i.p.v. opgevouwen, waardoor er 2x extra kosten worden gerekend voor de koker. De 2 tafelzeilen werden echter in 1 koker verzonden, waar op zich niets verkeerd aan is, maar reken dan ook maar voor 1 zeil extra kosten door i.p.v. voor beiden.

Goede service. Goede producten. Heel blij mee want we bestellen maandelijks!

Goede kwaliteit

Alles zeer duidelijk

Makkelijke website , en leuk De rest duidelijk uitgelegd, tot aan de aflevering Top

heel goede service

bestelling is goed klaargemaakt en snel verzonden.

Goede kwaliteit

Tevreden van kwaliteit en snelle levering

Coolendonk 2

5706WS 2